Premávka a rozdrtené stĺpiky na Kapucínskej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený

Na chodnikoch a pesej zone na Kapucinskej a v okoli je pravidelne cula premavka a divoke parkovanie. Nejake stlpiky co tu boli su doslova rozdrtene a na vacsine miest kde ich zufalo treba ani nikdy neboli. Ziadam stlpiky opravit, nove osadit, divokym jazdcom pred kostolom zobrat vodicaky.

05. december 2013

Juliette

po Kapucinskej sa veselo premavaju zvacsa hlavne vozidla ministerstva co je hned vedla. Minuly tyzden ma skoro jedno zvalcovalo na prechode na Hurbanovom nam.
06. december 2013

Jozef

Juliette, ale vozidla ministerstva mozu... to je nieco uplne ine, aj keby Vas zrazilo, bola by ste na vine Vy, lebo urcite prave vykonavalo to vozidlo specialne poslanie a Vy ste to svojou nepozornostou zmarili...
06. december 2013

Juliette

ja mozem z vysoka kaslat na ich specialne poslanie
17. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za Váš podnet, ktorý preverilo oddelenie dopravy miestneho úradu. Kapucínska ulica je v správe Magistrátu hl. mesta SR Bratislavy. Otázku dodržiavania VZN Starého Mesta a zákonov týkajúcich sa cestnej premávky je v kompetencii príslušníkov mestskej polície. Preto sme Váš podnet postúpili priamo na Magistrát hl. mesta SR Bratislavy, ktorý je zriaďovateľom mestskej polície.

Alexandra Obuchová
Hovorkyňa
Referát komunikácie s verejnosťou
Mestská časť Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6289
Fax.: +421 2 52920003
Mobil: +421 902 051 743
E-mail: [email protected] www.staremesto.sk www.facebook.com/staremesto.sk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania