Betliarska-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Antoan 11. apríla 2019

V poobedňajších hodinách je problémové zaparkovať na parkovisku Lidl nakoľko tam parkujú autá z okolitých bytových domov až do rána. Taktiež návštevníci kostola. Kde majú potom zákazníci parkovať?

12. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, avšak predmetné parkovisko je vo vlastníctve spoločnosti Lidl Slovenská republika, poprosíme Vás, aby ste sa obrátili na ich zákaznícku linku.





MÚ BA - Petržalka
21. apríl 2019

Ján

Keby sa riešili problémy s parkovaním ,tak by takáto situácia nevznikla . Samospráva hneď dáva ruky preč od problému. Namiesto toho aby napísali budeme tento problém riešiť s nedostatkom parkovacích miest vybudovaním nových parkovísk v okolí.
Na okolí je dosť voľných nevyužitých plôch , kde by sa dali vybudovať parkoviská , alebo parkovacie domy. Radšej tieto plochy predajú nejakým developerom aby tam postavili drahé byty s pár miestami na parkovanie len pre daný objekt.
Tento problém nie je Lidl , ale Mč. Petržalka lebo nevie zabezpečiť dostatok parkovacích miest.Mestská časť Petržalka oznámila v roku 2015, že chýba v Petržalke asi 17 000. miest podla údajov z novín Bratislavský Kuriér zo 17.4.19. (poplatky za parkovanie).
27. apríl 2019

Antoan

Čím ďalej tým plnšie parkovisko. Ráno je plné a večer taktiež. Obyvatelia susedných domov si tu urobily súkromné parkovisko.
20. august 2019

Antoan

Parkovisko dodávok, autá z okolitých domov a návštevníkov vedľajšieho kostola. Nie je kde zaparkovať poobede a na večer pre zákazníkov obchodu.
20. august 2019

Ján

Lidl zjavne nemá záujem riešiť tento problém , lebo tento stav je tu už dlho. Keď sa nedá zaparkovať tak pôjdeme do iných konkurenčných obchodov na okolí je ich dosť.
02. september 2019

Antoan

Čím ďalej tým viac dodávok. Miesta sú zaplnené a je ťažko zaparkovať aj cez deň.
13. júl 2020

Antoan

Parkovisko je často preplnené a zákazníci nemajú už kde zaparkovať.
13. júl 2020

Ján

Nemohol som zaparkovať musel som odísť.
20. október 2020

Antoan

Už nie je kde pri nákupe parkovať. Všetci z okolia si s tohto miesta urobili súkromné parkovisko. Hlavne v poobedňajších hodinách a večer.
20. október 2020

Antoan

Denne preplnené.
10. december 2020

Antoan

Parkovisko sa rekonštruuje a bola na vstupe umiestnená rampa.


Podnet je vyriešený.
19. december 2020

Antoan

Konečne sa dá už bezproblémovo zaparkovať na parkovisku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania