Stavbárska-verejný poriadok-rušenie nočného pokoja


V riešení
meno
Zlatica Karafiatova 11. apríla 2019

Pan starosta prosím riešenie situácie s ľudmi bez domova v pentagone na stavbarskej 38 zo strany parku neustále robia neporiadok v okolí čím ničia úsilie pána bandriho o kvalitnu čistotu okolia a nestačí že vykrikuju počas celého dňa po 22:00 h pokračujú ďalej. Polícia ak príde ich z auta upozorni otočí sa a to je všetko ide leto okná budú otvorené chceli by sme sa vyspať a prosím neodpisuje mi ze je tu karavan s MP ti v noci nefungujú.

17. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Preveríme ho a budeme Vás informovať, pekný deň

Mgr.Henrieta Dvorská
29. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dňa 26.4. bol komplexne pozemok vyčistený za asistencie polície a SBS. Na mieste je pravidelné pristavený veľkokapacitný kontajner. Pozemok je pravidelný čistený a kosený. v prípade rušenia nočného kľudu prosím volajte políciu, ktorá je JEDINÁ kompetetná organizácia vo veci konať. Pekný deň

Mgr.Henrieta Dvorská
29. apríl 2019

Zlatica Karafiatova

Po odchode polície a SBS sa večer nasťahovali späť a veľkokapacitný kontajner používajú ako sklad z ktorého co nepotrebujú vyhodia a robia neporiadok prečo nieje obytný príves MP aj zo strany ako je park ee by sa dalo priviesť.
14. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA II popri plnení ďalších služobných úloh, zamerajú svoju činnosť aj na riešenie priestupkov týkajúcich sa porušovania verejného poriadku a vandalizmu na ulici Stavbárska. V súčasnosti tu zabezpečujeme aj zvýšený výkon služby.
Ďakujeme za podnet.


ml. kom. Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania