Opletalova-prekračovanie limitov prašnosti

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Uzavretý
meno
Olga Michalickova 12. apríla 2019

Dobrý deň. Bývame v Devinskom dvore a vedľa sa realizuje stavba Amber. Počas posledných dvoch týždňov sucha, vietor dvíhal zo stavby kudoly prachu. Včera som bola so synom u lekárky a ze ma zanesene pľúca z ovzdušia. Prosím vás, dalo by sa to nejako zabezpečiť, ked bude zase sucho. Ako treba postupovať? Ďakujem.

13. apríl 2019

Roman Mihalik

Špinu a prasnost som sa snažil riešiť na Nivách, tu sa môžete pozrieť ako k tomu pristúpili úrady : https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/47978/spinava-cesta Držím palce a prajem Vám aby ste dopadli lepšie ako ja.
14. apríl 2019

Peter

tato ista situacia a este horsie sa riesilo za Lidlom na Glavici ked staval primitivny, kriminalny developer odflaknutu bytovku 15m od inej. Ludia pisali vsade na stavebny urad, na Regionalny Urad Verejneho Zdravotnictva a nic si nepomohli...urady pisali developerovi listy a ten tvrdil, ze to polieva, aby sa neprasilo a pritom nic nepolieval. Este sa vyjadril, ze jemu je jedno ci ludia v bytovke pri ktorej stavia pridu aj o zdravie, on si to tam postavi. Najlrychlejsie a jedine ucinne co mozte pre seba v tomto state urobit v takejto situacii je dat to do medii ako TV alebo Novy Cas. V 2014 na Glavici sa nedodrzal jediny zakon...takto sa nestavalo ani v najzaostalejsich krajinach ako tam. Ani len wc pre robotnikov si tam lakomec vtedy nedal, mocili a prdeli tu robotnici v noci pod balkonmi a na to ste sa budili akoze. Kontajner na odpad mu bol zatazko platit, tak bol odpad na jeho pozemku a odfukavalo ho na parkovisku Lidlu.
14. apríl 2019

Roman Mihalik

Písal som s Nivami do Markízy, Joj, Denník N a nikto sa neozval. Asi im treba zaplatiť aby prišli spraviť reportáž.
28. február 2021

Silvia Vilhanová

Dobrý deň,

podnet uzatváram z dôvodu neaktuálnosti.

S pozdravom,

Silvia Vilhanová,
admin pre DNV
([email protected])

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania