Vietnamská-strom-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
slavomir zemko 13. apríla 2019

Bol robený výrub stromov v parkoch - Vietnamská/Vrútocká. Zasielam mapku. Červenými krížikmi som znázornil stromy čo tam boli vyrúbané za posledné 2-3 roky. Ide všetko o veľké košaté stromy za ktoré sa zatiaľ nenasadila žiadna náhrada. Parky sú pri MŠ, ZŠ, detskom ihrisku, kde sa stretáva plno rodičov a detí. Vysadia sa tam nové stromy?

16. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť má v pláne náhradnú výsadbu stromov.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
02. jún 2020

slavomir

Zdravím

Pred vyše rokom som avizoval výrub viacerých veľkých stromov pred MŠ a ZŠ v Trnávke. Bolo prisľúbené, že tam budú vysadené nové stromy na jeseň 2019/ jar 2020. Žiaľ pribudli iba 3 stromčeky v jednom parku na rozlohe 5m2. Zabudlo sa už na sľuby? Pred ZŠ Vrútocká niekto suploval úlohu m.č. Ružinov a vysadil 8 stromčekov. Tí čo sa o zeleň majú starať - ich, polovicu pokosili. Stromčeky mali výšku cca 1,5 metra. Bude výsadba sľúbených stromov pokračovať, alebo je to definitívny koniec?
03. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v rámci parku na Vrútockej ulici (Rapošov park) sme minulú jeseň začali s výsadbou nových stromov. V tejto činnosti budeme pokračovať aj tohtoročnú jeseň, kde budeme sadiť do parku cca 10 ks stromov. V rámci parku na Vietnamskej ulici tiež doplníme stromy, tak aby došlo k nahradeniu vyrúbaných suchých a nebezpečných stromov.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
28. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na Vietnamskej ulici mestská časť vyrúbala nebezpečné dreviny a vysadila nové.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania