Prepichovávanie pneumatík na Bakošovej ul.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Lamač

Vyriešený
meno
Lamačanka 06. decembra 2013

Na Bakošovej ul. v Lamači neznámy páchateľ alebo gang dlhodobo prepichuje motoristom pneumatiky. Môžete zaparkovať kdekoľvek (miesta je tu vždy dostatok), aj tak nikdy nemáte istotu, že si ráno nájdete auto nepoškodené. Niektorí obyvatelia si takto našli poškodené vozidlo aj viackrát za týždeň - čo teda nie je vôbec lacný špás - gumy sú väčšinou prepichnuté zboku a teda neopraviteľné, treba kupovať stále nové, a to nehovorím o strate času a nervov. Bolo by vhodné začať sa týmto problémom zaoberať aj na úrovni mestskej časti Lamač a minimálne vyslať častejšie hliadky - hlavne v nočných a skorých ranných hodinách, kedy "prepichovač" pravdepodobne operuje.

07. december 2013

Johny

urobit si par nocnych sluzieb v aute s foliami a mateho, potom mu to patricne zratat.
09. december 2013

Jozef

Johny... myslis ze nejaka pani v rokoch, ktora mala uz viac krat prepichnute pneumatiky, ma v noci skrcena sediet pod volantom a cakat na "prepichovaca", aby mu to nasledne spocitala? ...toto asi nie je pre vacsinu slusnych ludi (vratane muzov) vhodne riesenie... z nasich dani je platena policia, ktora to ma v naplni prace... bohuzial dnes sa dostala len do pozicie vyberaca pokut od vodicov a zapisovatela trestnych cinov...
09. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Váš podnet prepošleme na priame vybavenie na OS MsP BA- Dúbravka, ktorá má na starosti aj MČ BA- Lamač.


V.Rychtáriková, ODUR, MÚ BA-Lamač
12. apríl 2014

Ivan

Tak dnes aj moje auto.
18. august 2014

Michal

Zdravim, takze uz aj ja, behom tyzdna 2 x, chalan sa ma po p.c., dnes zacinam s nocnymi v aute, uz som fakt na nervy!!!
24. november 2014

tinka

Stale to pokracuje, sa divim, ze ho za tie roky este nikto nechytil. Pani uradnici z Lamaca, mestska aj statna policia, ozaj pekne pomahate a chranite nas majetok. Kym nebudu fotopasce, alebo si niekto nenajme sukromneho detektiva, psychopat bude dalej vycinat.
16. február 2015

Daniela

Piše sa rok 2015 a nic sa nezmenilo!!!!!!
16. február 2015

Tinka

Dufam, ze ste aspon zavolali policiu! Kontaktujte aj Miestny urad v Lamaci, vedia o tom, ze sa to deje, ale nekonaju! Treba sem uz konecne namontovat fotopasce.

Vazeni uradnici a poslanci z Lamaca, viem ze uz je po volbach a obcan je pre vas na poslednom mieste, ale vyzyvam vas, zacnite konecne konat!!!
09. november 2015

Tinka

Takže v sobotu a dnes ďalšie autá...

Vážený pán starosta,

vyzývam Vás a žiadam, keď míňate naše peniaze na rozhlas, na Lamačské oko a podobné aktivity, investujte aj do kamerového zabezpečenia tejto lokality, príp. podniknite iné účinné opatrenia, aby sa tento vleklý problém konečne vyriešil a náš majetok bol ochránený. Polícia napriek hláseniam doteraz nespravila nič, akurát boli drzí a arogantní.
15. január 2018

Michaela

Prepichnute pneumatiky-bakosova

Na Bakošovej ulici, kde bývam nám už 2x v priebehu 2 týždňov niekto prepichol pneumatiku, deň na to ako sa dala do opravy. Je úplne jedno, kde človek zaparkuje, minimálne raz do týždňa vidím podobný problém aj u iných vodičov.
Podľa starších diskusií sa tu táto záhada vyskytuje už od roku 2013! Začne Mú tento finančne a hlavne časovo náročný problém riešiť?
15. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

prepichovanie pneumatík bolo riešené s Mestskou políciou.

sekretariát
15. január 2018

Tinka

Prosím skúste to už konečne riešiť aj s výsledkom, Mestská polícia doteraz nespravila nič a dobre viete, že ani nespraví. Dajte tam aspoň kamery. Keď toho smrada niekto chytí, nedopadne to dobre.
16. január 2018

Roman

Prepichovanie pneumatik

Dobry den,

Chcem sa opytat, ci mestska cast uvazuje o zavedeni kameroveho systemu na ulici Bakosova z dovodu dlhodobo nerieseneho problemu prepichovania pneumatik.

Pri poslednom podnete z dneska bolo odpisane, ze vec riesila mestska policia.

Posledne spomenute vozidlo z dneska patri mojim rodicom a s mestskou policiu sme v kontakte neboli. (Zavolali sme statnu policiu, ktora vec zapisala.)

Poprosim vas teda potvrdit, kedy presne bola mestska policia vami kontaktovana, ake opatrenia chystate prijat, a z akeho dovodu neboli na Bakosovu ulicu osadene kamery uz v minulosti, napriek neustale sa opakujucemu problemu. Dakujem
16. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na Bakošovej ulici sú umiestnené kamery, poprosíme upresniť približne čas udalosti.
Na základe toho požiadame mestskú políciu o kontrolu kamerového záznamu. Najlepšie priamo na emailovú adresu [email protected]

sekretariat
22. január 2018

Lubica

Reakcia na odvysielaný príspevok v Tv Markíza

Dobrý deň pán starosta, včera som v TV Markíza videla vašu odpoveď na prepichovanie pneumatík, kt. je dlhoročným problémom MČ. V poslednom čase som pravidelnou návštevníčkou Bakošovej ul, kde som sa čudovala, že nikdy nebol problém s parkovaním. V sobotu som bola svedkom nakladania auta s prepichnutými dvomi kolesami, preto naozaj bolo načase , že Markíza o tomto probléme informovala verejnosť.Preto sa pýtam, nebude aj moje auto počas návštevy zaparkované na verejnom priestranstve poškodené a kedy uvedené kamery budú nainštalované. Z vašej reakcie ste náznakovo upozornili obyvateľov, aby si kúpili miesto na parkovanie, asi ste si pomýlili pojmy, príspevok nehovoril o nedostatku miest na parkovanie, ale o vandalizme, kt. na portáli MČ máte evidované od r. 2013.
25. január 2018

Michaela

Reakcia na odpoveď samosprávy z dňa 16. január 2018

Dobrý deň,
prosím vás, viete mi objasniť prečo samospráva nehovorila pravdu ohľadne kamerového systému v mestskej časti Lamač?
Podľa Mestskej polície mesta Bratislava sa v Lamači nachádzajú len 2 kamerové systémy: na Malokarpatskom námestí a v okolí základnej školy.´, žiadna na Bakošovej ulici.
Mohli by ste nám, obyvateľom s trvalým pobytom v tejto mestskej časti, ponúknuť relevantné riešenie tohto 5 rokov trvajúceho a neriešeného problému?
ďakujem
23. december 2019

Veronika

Veľmi zaujímavé, že 6 rokov sa nič nezmenilo. Nedávno som sa presťahovala na bakošova, keďže som tam kúpila byt a v priebehu 2 týždňov mam pre pichnúť 3 pneumatiky!! Krásny darček pred Vianocami, po sviatkoch volám policiu a inštalujem kameru.
23. december 2019

Tinka

Mali ste volať políciu. Kamera už je na ulici nainštalovaná, možno by na zázname bolo vidno páchateľa.
27. október 2020

Igor Polakovič

Na danom mieste boli nainstalovane 3(!) kamery a podla vsetkeho pachatel od konania upustil. Teda dufajme. V roku 2020 nebol hlaseny ziaden incident.
05. júl 2022

Martin Uváček

Je teda podnet vyriešený? Ak áno, treba podnet uzavrieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania