Sedmokrásková-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Monika 19. apríla 2019

Chcela by som sa podakovat kompetentnym za krasny vyhlad a v lete dufam i smrad, ktory mam z okna. Dlho sme ziadali o posunutie odpadkoveho kosa z travnateho pozemku pri bytovom dome na Sedmokraskovej 2. Stalo sa tak a mudre hlavy rozhodli, ze nam to teda posunu o 2 metre a este kos otocili, aby sme na neho a neporiadok okolo mali lepsi vyhlad. Zacina teple obdobie roka a znova bude pokracovat buchot, neporiadok a smrad v okoli kosa.
Pritom ho stacilo posunut pri danom chodniku o kusok vyssie, mimo bytoveho domu.

30. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

MČ BA-Ružinov v okolí Sedmokráskovej 2 nemá v správe žiadne pozemky z tohto dôvodu nie je možné presunúť odpadkový kôš. Sú dve možnosti otočiť poklop smerom ku ceste alebo ho úplne odstrániť čo obyvatelia by neuvítali.



Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
02. máj 2019

Monika

Dobry den, dakujem za odpoved. Tak ako pisete, ze MC Ba-Ruzinov nema v sprave ziadne pozemky v okoli Sedmokraskovej 2. Je to ratane toho, kde sa odpadkovy kos nachadza. Preto som sa pytala, ci nebolo mozne posunut odpadkovy kos v rovnakej linii popri chodniku, na tom istom pozemku, vyssie, mimo obytneho domu. Nechcem uplne odstranit kos. Je urcite potrebny, ved je stale plny. Uz minule leto sme tu mali hluk, smrad a neporiadok z kosa rovno pod oknom. Nerada by som zazivala dalsie letne vecere, noci v podobnom duchu.
14. máj 2019

Monika

To akoze fakt takyto ranny vyhlad z okna?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania