Neoprávnené využívanie parkoviska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Jarmila Turnerova 11. decembra 2013

5.11.som Vám poslala fotku nepojazdného auta s levickou poznávacou značkou, ktoré zaberá miesto na parkovisku vo dvore obytného domu medzi ulicami Vajnorská, Trnavská a Družstevná. Za niekoľko dní ste mi odpovedali, že auto má platnú STK aj emisnú kontrolu, takže nič nemôžete robiť. Včera mi došla ďalšia odpoveď, že problém je vyriešený a auto zmizlo z parkoviska. Nie je to pravda, stojí tam, kde bolo doteraz, až na to, že má odmontované poznávacie značky a jedna je za predným sklom. Neviem na čo sú takéto odpovede, keď sa aj tak nič nerieši, auto bez pohnutia pomaly pol roka zaberá miesto ľuďom, ktorí tu bývajú a majú problém zaparkovať. Upozorňujem znovu, je to levická poznávacia značka.Myslím, že keby tu majiteľ býval, už ho dávno dá do poriadku, keďže má platnú STK. Nemôže byť kradnuté?

29. december 2013

barbora

ak by sa nasiel majitel,rada by som toto auto odkupila
11. január 2014

Peter K.

A ja sa pytam naco je Barborke taketo auto? Rodovy stereotyp, pokial sa nejedna o muzatku, vravi, ze zena sa nebude paprat v pokazenom aute (oplan astra, pekne prosim!), ani po znamosti vybavovat prepis. Variči mame do činčinenia s muzom so zenskou prezyvkou (si to Ty polovnik móre, vykupca starych vozidiel - to som Ja, ved vies, ja!)?
11. január 2014

barbora

ti si asi najmudrejsi clovek od ktoreho som citala nejake trapne agrumenty.pokial viem je to moja osobna vec co by som asi tak robila s tym autom a teba do toho nic. takze mlady pan urazku ako muzatka alebo chlap za zenskym menom si vyprosim.... inak nieje problem dat osobne stretko a za utrazky schytat jednu materinku poza usi... dakujem s pozdravom BARBORA
18. február 2014

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,
ako správne upozorňuje autorka podnetu, automobil má platnú STK a EK a preto nie je žiaden zákonný dôvod na jeho odstránenie. Fakt, že automobil má levickú poznávaciu značku, nie je dôvodom na odtiahnutie.
S pozdravom

Marek Tettinger, hovorca BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania