M. Curie Sklodowskej-zviera-uhynuté

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Dobry den, hned na chodniku smerom k Dunaju, za hradzou je vyhodene uhynute zviera. Pravdepodobne ho tam niekto vyhodil, je zabalene v uzeraku a vankusovej obliecke. Prosim o odstranenie. Dakujem, K.

28. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Oddelenie životného prostredia, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
16. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po príchode hliadky na miesto oznamu bolo zistené, že uhynuté zviera sa na mieste už nenachádzalo.
V prípade nájdenia uhynutého zvieraťa odporúčame občanom ihneď kontaktovať linku 159, pretože je potrebné presne určiť miesto, kde sa nachádza. Príslušníci centrálneho dispečingu linky 159 musia o súčinnosť pri odstraňovaní uhynutého zvieraťa požiadať ďalšiu inštitúciu podľa toho o aký druh zvieraťa ide. V prípade, že ide o uhynutú mačku, psa, holuba, potkana kontaktujú Slobodu zvierat a pokiaľ ide o poľovnú zver, kontaktujú príslušný poľovný zväz. Preto je dôležitý osobný kontakt oznamovateľa s pracovníkom dispečingu, aby sme mohli bezprostredne reagovať na vzniknutú situáciu. Ak sa príslušníci MsP dozvedia uhynutom zvierati prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a uhynuté zviera už môže byť v značnom štádiu rozkladu, prípadne ho môžu zlikvidovať iné zvieratá.


Mestská polícia Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania