Kadnárova-strom-neorezaný

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Soňa Zahradná 29. apríla 2019

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o možnosť úpravy zelene - prípadne aj čiastočne výrub suchých borovíc na Kadnárovej 21 zadný vchod. Stromy - borovice - nad garážami neprimeraným spôsobom tienia na priľahlý obytný dom a ovplyvňujú kvalitu bývania v danej bytovke. V bytoch na nižších poschodiach - ako sa povie - slnko nevidíme ako je deň dlhý. Taktiež by som Vás poprosila o úpravu stromu pred vchodom Kadnárovej 19 - konáre už budú zasahovať na autá pri vjazde do garáží.
Ďakujem

07. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

nakoľko sú pozemky vo vlastníctve Magistrátu, podnet im preposielame.

S pozdravom

MÚ – Rača
07. máj 2019

Soňa Zahradná

Dobrý deň, nedali ste mi odpoveď, kto ma bude informovať o možnom riešení. Len to, že ste preposlali môj podnet Magistrátu...a čo ďalej ? To je z Vašej strany riešenie? Len preposlať podnet a nenapísať od koho dostanem spätnú väzbu ?
Ďakujem a prajem pekný deň.
Soňa Zahradná
07. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu životného prostredia, ktorá sa ním už zaoberá. Ich stanovisko bude zverejnené na tejto stránke a mali by ste o tom dostať upozornenie.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
31. júl 2020

Soňa Zahradná

Dobrý deň, dnes máme 31.7.2020, to je presne 1 rok a tri mesiace od môjho podnetu a stále trpezlivo čakám na riešenie a upozornenie od magistrátu - sekcie životného prostredia, čo sa bude diať s mojim podnetom. Hádam sa obyvatelia dočkajú. Odpoveď magistrátu, teda stanovisko k veci som nenašla, ale možno iba neviem pracovať s touto stránkou. Za ten 1 rok aj tri mesiace, čo čakám na riešenie nám borovice a lipa podrástli a autá keď vchádzajú do garáží "prefackajú" konáre stromu. Takže by som Vás opätovne rada požiadala o riešenie - hádam sa už dočkáme. Ďakujeme krásne.
04. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie tvorby mestskej zelene

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
05. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v prvom rade sa Vám chceme ospravedlniť, že sme v minulosti na Váš podnet nereagovali. Veríme, že sa nám to už nestane. Od tohto roka sa snažíme riešiť a komunikovať všetky podnety, ktoré nám vy ako občania a občianky tohto mesta posielate. Od tohto mesiaca sa snažíme zlepšiť našu komunikáciu ešte ďalej a informovať vás pri našej prvej odpovedi o oddelení, ktoré sa bude podnetom zaoberať. V budúcnosti sa budeme snažiť informovať aj o dátume v, ktorom by sa mal podnet vyriešiť. Postupne budeme procesy na magistráte zlepšovať ďalej. Jedná sa však o dlhodobú prácu, ktorej výsledky nevidno hneď.
Obhliadka daného podnetu je už naplánovaná. Po nej sa orez objedná u dodávateľa. V budúcnosti plánujeme dodávateľa nahradiť vlastným Mestským komunálnym podnikom, ktorý nám ušetrí financie a čas pri riešení. Komunálny podnik bol založený len na konci minulého roka a preto jeho rozrastanie a preberanie úloh prebieha postupne. Zatiaľ sú výsledky výborné.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
18. máj 2021

Soňa Zahradná

Dobrý deň,
je vôbec možné, že ste za DVA roky v tejto veci neurobili ale vôbec žiadny krok? Za dva roky od nahlásenia problému ste neurobili vôbec nič! Tie borovice tienia tak, že celý rok slnko z bytov nevidíme a tá lipa, neviem ako ešte dokáže existovať. Asi v tomto štáte treba všetko medializovať a potom sa veci začnú riešiť. Lebo odpovede v štýle "Komunálny podnik bol založený...." a "výsledky sú výborné" je jedna veľká katastrofa. Takže omáčky tohto charakteru vynechajte a žiadam Vás o termín, kedy bude podnet vyriešený, PO DVOCH ROKOCH od nahlásenia.
10. august 2021

Martin Uváček

Niečo nové s podnetom?
10. august 2021

Soňa Zahradná

Martin Uváček: absolútne nič, ani obraz ani zvuk. Za dva roky ani štek. Čo k tomu dodať...
27. september 2021

Soňa

Toto je môj štvrtý podnet, 3x cez odkaz starostovi. Na tretí podnet už nikto nereagoval... Viac popísané v podnetoch. Prvýkrát riešené pred 2 rokmi a 4 mesiacmi... Smutné.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania