Vajnorská-stavby a budovy-prekračovanie limitov hluku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Nespokojny obcan 05. mája 2019

Na novostavbe na vajnorskej 21neustale porusuju nocny klud. Najviac ho porusuju tym ze zacinaju prace pred 06.00 hod. No posledna kvapka susedskeho porozumenia s vystavbou pretiekla zo vcera na dnes t.j. z 29.4. na 30.4. Kedy robotnici pracovali do skoro 02.00 hod. Upozornit ich boli raz mestska a minimalne dva krat statna policia. Nie je pre mna prekvapenim ze po navsteve mestskej policie sa nic nestalo. Az ked prisli statny policajti prace ustali. Robotnici prvy krat pockali kym odisli a v pracach pokracovali. Az na druhe upozornenie prace skoncili. Pracovali s nejakym typom strojov na motor a spat v tych otrasoch a hluku nebolo vobec mozne. Na tejto stavbe sa pracuje aj nedele a sviatky. Prašnost sa riesi minimalne. Prosim urobte nieco. Neda sa tu v okoli zit.

06. máj 2019

Jana

Dobry deň, prace počas sviatkov a víkendov potvrdzujem, spálnu mam 5m od stavby. Prašnosť sa nerieši vôbec - od prvého dňa začatia búracích prác na tejto stavbe nebola použitá voda, ktorou by postrekovali tak, ako to vidieť pri iných stavbách. Naopak sa naostychali pytat si pripojenie na susedný dom na vodu, nakoľko oni sú od vody odpojení! Samozrejme neuspeli. Robotnícka je neuveriteľne veterná ulica, takze kúdoly prachu sa dvíhajú jedna radosť.
07. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnetom sa zaoberá oddelenie územného konania a stavebného poriadku.

Kancelária starostu
10. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia oddelenia územného konania a stavebného poriadku bol stavebník vyzvaný k zjednaniu nápravy.

Kancelária starostu
02. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe informácie od kompetentných by som Vás chcela informovať, že podnet je už neaktuálny. Podnet týmto navrhujem uzavrieť.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania