Podunajská-Verejný poriadok-rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Uzavretý
meno
Zuzana 01. mája 2019

Dobrý deň,

v priestoroch prevádzky East na Podunajskej 5 opakovane dochádza k rušeniu nočného pokoja a porušovanie prevádzkovej doby. Takmer každý víkend sa "súkromné" akcie prevádzkara končia až v skorých ranných hodinách. Nepomáha ani opakované volanie Mestskej polície, prídu aj niekoľko krát za noc, napomenú, ale ticho vydrží iba pár minút. Akým spôsobom vedia obyvatelia bytového domu vzniknutú situáciu riešiť?

Ďakujem za odpoveď.

13. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe Vašej sťažnosti Mestská časť Bratislava - Podunajské Biskupice písomne vyzvala prevádzkovateľa o dodržiavanie nočného pokoja a prevádzkovej doby. Zároveň požiadala Mestskú políciu hl. mesta SR Bratislavy na Listovej 4 a MO PZ SR Bratislavy na Máchovej 29 o zaslanie záznamu z obhliadky danej prevádzky.

S pozdravom

Katarína Kšiňanová
referát nehnuteľného majetku a podnikateľskej činnosti
14. máj 2019

Zuzana

Dobrý deň, Ďakujem za odpoveď. Viem o tom, že polícia (opakovane mestská, potom aj štátna) bola naposledy privolaná v noci z 30.4. na 1.5. 2019. Situácia sa opakuje pravidelne. Porušovanie prevádzkovej doby niekoľko krát do týždňa, bujaré párty, ktoré končia o 5 ráno, niekoľko krát do mesiaca. Susedia, hlavne tí s malými deťmi, sú už zo situácie zúfalí. Budem veľmi rada, ak Vami podniknuté kroky prispejú k náprave.
29. september 2022

Zuzana

Dobrý deň,
už viac ako rok je na mieste iný prevádzkar. Problémy s rušením nočného pokoja už nie sú. Podnet môže byť uzatvorený.

Ďakujem.
z.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania