Parkovanie pri žel. zastávke Železná studienka

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený

Parkovanie pomaly v kolajisku, ohrozovaní chodci.

07. máj 2019

Andrej

tak toto uz je fakt privela...tito ludia chodia do prirody? preco? ved nemaju vztah k okoliu a k samim sebe. predpokladam, ze su v aute stale a skodia, znecistovat musia este aj les...svojimi autami znizuju uroven zivota v meste, lepsie bolo par rokov dozadu, ked este nebolo tolko aut...Stat a mesto nedokazali ukocirovat situaciu a teraz mame napr. hausboty v prirode na ukor inych a vidite dalsi uzurpatori na foto...Tito podliaci si nevazia Slovensko, nepomahaju ho kultivovat ale sypu dalsiu sol do ran...Idu v stopach ludi, ktori robia hanbu Slovensku, ktori ho nicia a rozkradaju...Neuvedomuju si o com je ich obcianstvo SR a obcianstvo EU...
17. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu dopravy, ktorá sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
11. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA IV popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na kontrolu a riešenie priestupkov na tomto mieste.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu ihneď kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
O výsledku Vás budeme informovať.
Ďakujeme za Váš podnet.

Bc. Marcela Sabinová
08. november 2019

Jardo Mladší

Pribudla tam značka autá tam majú zákaz. Vyriešené

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania