Výtlky na Žellovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Kupec 18. decembra 2013

Dobry den prajem.
Byvam na Kupeckeho ulici a z nasej lokality sa viem dostat na Mileticovu len cez Zellovu ulicu.
Zellova ulica si za posledne roky vytrpela svoje napr. vo velkej miere pri vystavbe Centralu, ale i vystavbe Meinlu. V sucasnosti su to navstevnici a dodavatelia z obchodneho centra.
Chcel by som poprosit magistrat, aby dal aspon provizorne zaplatat diery na tejto ulici. Niektore su tak velke, ze osobne auta nemaju inu moznost , ako padnut do nich. No a ked poprsi je este horsie. Vytlky s nerovnostami sa zaplnie vodou a pasce su pripravene a to nie len na motoristov, ale aj chodcov stojacich na chodnikach. Auto totiz vojde do kaluze a este vleti do vytlku, kto z chodcov to nepozna je odrezu cely mokry a spinavy.
Priznam sa, ze neviem ako tieto vytlky (hlavne ten v krizivatke Zellova - Dohnányho) zvladaju vodici trolejbusov, ale zrejme tiez maju co robit, aby neznicili vozidla a neostriekali chodcov.
Velmi pekne dakujem.

18. december 2013

fowner

Tato ulica sa posledne roky neopravovala myslim prave preto, lebo (ak sa teda nemylim) jej oprava je vynutenou investiciou vystavby Meinl Residence. Dovtedy sa jej pri sucasnom setreni urcite nikto nechyti.
19. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Komunikácia Žellova je v priamej správe Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy, uvedený podnet sme im dňa 19.12.2013 zaslali na riešenie.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
20. december 2013

obyvatel Zellovej

Myslim si, ze aj keby malo prist k vami spominanek vynutenej investicii z strany Meinl Residence no aj tak by malo prist aspon k docasnemu zaliatiu toho navacsieho vytlku, ktory sa jednoducho neda obist. Je neskutocne, ako sa otriasa okolie ked nakladne auto, alebo trolejbus (50x denne tadial prejde) padne do toho vymolu.
22. január 2014

Daniela Kotásková

Tiež sa pridávam, je nám jedno kedy dostavajú Meinl, tieto diery treba zaplátať, lebo my sa naozaj nemáme ako dostať na Miletičovú ulicu. A pre takú rezidenciu, nemôže byť problém zaplatiť pár dier.
04. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Pridelili sme ho príslušnému odbornému oddeleniu správy komunikácií. Po vyhodnotení situácie a vzhľadom na finančné možnosti rozhodne o zaradení do plánu opráv.


Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
17. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

oprava uvedených výtlkov už bola skôr naplánovaná a dnes sú už opravené.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
19. február 2014

kupec

Chcem sa vam podakovat za zaplatanie dier. Skutocne je teraz prejazd po Zelovej lepsii. Este raz vdaka.
Kupec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania