Trnavské mýto-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Maria K. 09. mája 2019

Pozdravujem vsetkych kompetentnych, ktori odsuhlasili fun zonu ku MS v hokeji pred istropolisom! Mysleli ste aj na obyvatelov???? Majstrovstva este ani nezacali a uz teraz je tam diskoteka - alebo tam skusa nejaka kapela a nam tu tancuje nabytok v obyvacke a rincia okna! Toto mame trpiet pocas celych majstrovstiev, kazdy den, do polnoci??? Zapasy nech si tam ludia pozeraju ale tuto hudbu dufam(e), ze obmedzite!! Nezabudajte, ze po 22:00 je nocny klud a neviem si predstavit ako obyvatelia Vajnorskej a Trnavskej ulice maju fungovat ked budu dva tyzdne nonstop pocuvat dunivy zvuk doma!

09. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás, že sa Vám umiestnenie fanzóny nepáči, presunúť ju však nevieme. Prosíme Vás preto o trpezlivosť a strpenie prípadného hluku. O rušenie nočného pokoja do polnoci sa nemusíte báť, fanzóna bude otvorená nasledovne:

Hracie dni s dvomi zápasmi (o 16.15 a o 20.15) – od 14.00 hod.
Hracie dni s tromi zápasmi (o 12.15, o 16.15 a o 20.15) – od 11.00 hod.
Svoje brány zatvára 1 hodinu po skončení večerného zápasu.

S pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
19. máj 2019

p@lo

Nejde len o obyvateľov Trnavskej a Vajnorskej ulice, ale aj a možno najmä Krížnej ulice, kam sú reproduktory namierené. Vrchol bol piatok 17.5.2019 kedy po večernom zápase naozaj na plné pecky púšťali rôzne odrhovačky, nepomáhalo zavolať ani na políciu ani na mestskú políciu. Povolenie majú do 23,00 a oni skončili až 23:48. Chrapúnstvo nado všetko, však nech sa Čecháčkovia zabavia, čo na tom, že deti, ich rodičia a aj dôchodcovia si nepočujú doma slova, nevedia spať, šalejú z toho, zárobok musí byť, no nie ???? Asi sú hluchí alebo čo, nevedia sa baviť normálne, ale ohlučujúco, bodaj by sa im všetkým sluch poškodil, spolu s organizátormi.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania