Veterná-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Ivan Oleksyn Ing. 13. mája 2019

Uskladňovanie smetných nádob na chodníku a parkovisku, najmä pred Veterná č.8, ktorá pravdepodobne nemá vyriešené kryté uskladnenie OLO nádob. Nevhodné premiestňovanie pred Veterná č.4, zápach komunálneho odpadu, smetie na chodníku a na parkovisku pred budovou pôvodnej Národnej rady, možné zhromažďovanie hlodavcov. Navrhujem výzvu spoločenstvu vlastníkov.

15. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
váš podnet sme preposlali na oddelenie životného prostredia, ktoré preverí, komu kontajnery patria kontajnery (t.j. zistí správcu) a následne pošle výzvu na odstránenie.


Oddelenie komunikácie MÚ Bratislava - Staré Mesto
16. máj 2019

Ivan Oleksyn Ing.

odpadová nádoba premiestnená oproti Veterná 8., vzniklo nové smetisko, už druhý kontajner, fúrik plný odpadu, holuby si prídu na svoje, tmavý kút je verejným WC, všetko oproti bývajúcim v priľahlých domoch, čo hlodavce, všetko 20m od výstupišťa autobusov s cudzincami, v odpovedi že sa to bude riešiť administratívne na ŽP problém neodstráni, ulica večne znečistená, nedostatočná starostlivosť, ignorácia prenajímateľa parkoviska a pod. Ďakujem za obyvateľov Veterná č.4, že problém neodkladne vyriešite komplexne, s pozdravom Ing.Ivan Oleksyn
13. máj 2020

Ivan Oleksyn Ing.

Veterná-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Dobrý deň, čierna skládka v centre mesta, nepodarilo sa nám identifikovať zriaďovateľa, ten výklenok je sústavný problém a slúži aj ako verejné WC, žiadame ako obyvatelia Veterná č.4 o zabezpečenie odstránenia predmetnej čiernej skládky napr. prostr. OLO, nám sa to nepodarilo, ďakujeme za spoluvytváranie obrazu mestskej časti
za obyv. Veternáč.4, Ing.Ivan Oleksyn
13. máj 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme odoslali samospráve s upozornením na aktualizáciu.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
14. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
váš podnet bude riešiť oddelenie dopravy v súčinnosti s Technickými službami Starého Mesta. O výsledku vás budeme informovať.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
04. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
neporiadok na Veternej je uprataný. OLO odstránilo aj kontajner, ku ktorému sa nikto nehlásil a nebola na ňom identifikačná nálepka. Kontajner si môže opäť vyzdvihnúť v OLO, a.s.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania