Černyševského - nepokosená tráva

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
Ludvík Vaniš 13. mája 2019

Kedy prosim pokosite v okolí Černyševského, Piflova, Macharova a širšie okolie?

Ďakujem

13. máj 2019

Jakub

Ostatne Mestske casti zacali kosit uz druhy krat!!!
13. máj 2019

Ludvík Vaniš

Ano viem. Ruzinov napriklad. Videl som. Min tyzden aj Roznavsku.
14. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. O jeho doriešení Vás budeme informovať.


MÚ BA - Petržalka
16. máj 2019

Mária Lacková

Náhodou, ja som rada, že sa tento rok konečne nekosí bezhlavo. Okolo nášho domu je čerstvo pokosené; vidno, že sa pritom zamysleli a kosili opatrne, takže prvýkrát prežili bez ujmy všetky rastliny v záhone. Minulé roky padali za obeť aj napriek tomu, že záhon bol vyčistený/kvetiny mali oporné paličky. Naposledy asi vďaka blížiacim sa komunálnym voľbám kosili v lete každých pár týždňov úplne vysušené plochy. Pokosené kopy nechávali aj vtedy. Stromy sa narýchlo necitlivo orezali na pahýle.
Súhlasím, že starostlivosť o zelené plochy v Petržalke nie je dostatočná; neraz som videla ľudí z bytoviek hrabať lístie alebo zbierať smeti, stále si však myslím, že údržba by sa mala robiť radšej menej často, zato poriadne a starostlivo, ako odfláknutá každých pár týždňov.
17. máj 2019

Jana P

"ďakujeme za Váš podnet. O jeho doriešení Vás budeme informovať." je podla mna uplne nedostacujuca odpoved. To je nieco v zmysle "Nestaraj sa, ked to bude tak to bude". Ved je jasne ze skor ci neskor to pokosite. A ten podnet urcite dal clovek, ktory chodi okolo toho tych ploch denne, mozno tam aj byva. Co bude mat z toho, ze dva dni potom, ako sam uvidi ze je pokosene, sem napisete ze je pokosene? Prosim aspon o uverejnenie orientacneho termiu kedy je naplanovana kosba predmetnych pozemkov
15. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, kosby v minulom roku už prebehli, podnet je neaktuálny.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania