Sasinkova-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Stano 17. mája 2019

Na Sasinkovej ul. a na ďalších viacerých miestach v meste sú narušené alebo vydvihnuté časti chodníkov a obrubníkov pri odrastených stromoch.
Navrhujem odstrániť už zbytočné žulové obrubníky, vybrať časť hlavne vydvihnutého šikmého asfaltu a betónu okolo stromu, opatrne očistiť korene od asfaltu a betónu, okolo stromu zarovnať zemou, štrkom, prípadne vhodnpu dlažbou. Snažiť sa tým urobiť zníženie terénu okolo stromu trochu pod úroveň chodníka.
Chdíky sú tu dosť široké, môže sa aspoň trochu rozšíriť priestor pre korene stromu a voda by mohla stekať z chodníka ku stromu do zeme.

23. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
váš podnet preposielame oddeleniu životného prostredia a investičnému oddeleniu na posúdenie možností realizácie úprav. O výsledku vás budeme informovať.

Oddelenie komunikácie MÚ Bratislava - Staré Mesto
27. september 2023

Michal B

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený - je to otras, Sasinkova na kompletku, okrem kuska bloku od policie po pohrebnu sluzbu, zvysok su korenmi stromov rozbite chodniky, vyvalene obrubniky na cestu, rozbite kanalizacne mreze, chodniky podivne poplatane plynarmi a len tak z casti… krasna ulica v hroznom stave.
28. september 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania