Račianska-strom-neorezaný

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený

Cestou od Račianskeho mýta po Račianskej do chodníka zhora zasahuje viacero neorezaných stromov, ktorým sa treba vyhnúť zohnutím. Jeden je pred pred Galaxy Nonstop bar, druhý pri Tesco Express.

20. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet rieši oddelenie životného prostredia a územného plánovania.


Kancelária starostu
21. máj 2019

Michal

ano treba konare "odborne" urezat az pri kmeni do vysky niekolkych metrov tak ako sa to v Bratislave bezne robi aby ten strom zacal vysychat a bolo ho mozne na druhy rok spilit cely. Ludia uvedomte si ze kazdy jeden zeleny konar Vam dava kyslik.
21. máj 2019

Štefan Schwarz

načo bol tento komentár dobrý? chvíľu pred tým tadiaľ išiel slepec so slepeckou palicou, výška asi 180 cm, a buď trafil mokrý strom (celou tvárou), alebo prešiel cez riadnu mláku.
08. júl 2019

Erik M.

Dobrý deň, rád by som sa opýtal, ako pokračuje riešenie veci. Strom zasahuje do stále väčšej časti chodníka, navyše na ňom postupne dozrievajú plody žltej slivky, ktoré padajú a hnijú, čím spôsobujú znečistenie a zápach. Pri všetkej úcte, skutočne nerozumiem tomu, ako môže prijatie rozhodnutia o orezaní konárov trvať skoro 8 týždňov. Vopred ďakujem za konštruktívnu odpoveď!
17. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podľa vyjadrenia oddelenia životného prostredia a územného plánovania sa jedná o súkromný pozemok. Majiteľ pozemku bol vyzvaný k zabezpečeniu orezu stromov.

Kancelária starostu
17. júl 2019

Štefan Schwarz

Vďaka, stromy sú už orezané.
Tento podnet teda možno považovať za vybavený.
18. júl 2019

Erik M.

Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania