Značka v ramene

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Znacka na dne chorvatskeho ramena, co viac dodat. Nema sice v tomto absurdnom priestore skladok a developerskych vycinov a poslednych par petrzalskych stromov zmysel ale vo vode by asi nemala byt.. aj ked v tomto meste jeden nikdy nevie.

07. január 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, tuto informačnú značku sme evidovali ako chýbajúcu. Z dna Chovátskeho ramena ju vytiahneme v spolupráci s potápačmi.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
09. január 2014

Jan

Dnes som bol svedkom ako pracovníci verejno prospešných služieb - oranžové vesty vybrali značku z Chorvátskeho ramena. Bolo to zaujímavé sledovať, že koľko energie vynaložili po vandaloch.
10. január 2014

Jan Hubar

@Jan: Dik za info, fajn ze sa nemuseli dostavit slubovani potapaci :)
24. apríl 2014

Ignác

Nesúhlasím s označením tohto podnetu za vyriešený. V priestore okolo mostíka vidno vždy špinu a odpad vo vode chorvátskeho ramena - tým nemyslím nejaký papierik či dva ale seriózny odpad - naposledy obrovskú hnijúcu rybu, televízor a kovový nákupný vozík Billa. Ak je tam skládka každý deň tak to miesto treba asi každý deň kontrolovať a čistiť. Okamžite a bezodkladne - na to máme magistrát a mestské úrady, mestskú políciu, na to platíme dane - a nie malé. Kedy si to konečne všetci uvedomíme že toto je absolútne základná služba, ktorú si platíme veľkým podielom našich zárobkov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania