Trnavská cesta-dlhodobo odstavené vozidlá-zahraničné vozidlo

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Lukáš Bartošovič 27. mája 2019

Miesto na zanedbanej parkovacej ploche pri Martinskom cintoríne je už nejakú dobu zaujaté opustenou žltou dodávkou Ford Transit (r.v 2006) s poľskými registračnými značkami SY 2149E. Vozidlo vyzerá byť pojazdné, aspoň z hľadiska stavu karosérie a pneumatík. Z poľskej dodávky zatiaľ nič nevyteká. Upevnené sú obe tabuľky EČV, na čelnom skle sú rôzne nálepky (aj diaľničné), ktoré potvrdzujú lokalizáciu v Poľsku. Verejne dostupná databáza https://zapytania.oi.ufg.pl/SASStoredProcess/guest?with=zpp1 umožňuje zistiť iba to, že vozidlo nemá platný poľský ekvivalent nášho PZP. Na čelnom skle a ani nikde inde nevidno nálepky potvrdzujúce platnosť EK/TK (alebo niečoho podobného).

28. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu životného prostredia, ktorá sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
15. jún 2019

Lukáš Bartošovič

dobry den, len tak zo zvedavosti, kam sa posunula sekcia zivotneho prostredia s riesenim tohto podnetu?
od doby nahlasenia polske vozidlo stihlo prist o obe tabulky s evidencnym cislami a niekto sa asi vlamal do nakladneho priestoru, petlica (zamok) na velkych posuvnych dverach je vylomena (vlastne absentuje)
21. august 2019

Lukáš Bartošovič

polske vozidlo zmizlo... ale kam?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania