Prievozská-semafor-zle nastavený

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Ragnar 29. mája 2019

Davam do pozornosti semafor na krizovatke Prievozska - odbocovaci pruh vlavo na Turciansku ulicu. Cize ak prichadzate na Prievozskej a zaradite sa do jedineho uzkeho pruhu, ktory odbaca vlavo. Ten semafor je pre sucasny stav dopravy velmi zle nastaveny.

Hlavne v rannych hodinach je v tom pruhu tolko aut, ze blokuju aj priame pruhy na Prievozskej, kedze sa uz do odbocovacieho nezmestia. Zelena na tom semafore je velmi zriedkavo, 2x je za ten cas zelena na hlavnych pruhoch, kym na odbocovacom iba raz a velmi velmi kratko!

Treba si to odsledovat, kedysi tam mozno neodbacalo tolko aut ako v sucasnosti, no blokovanim hlavneho tahu vznika vazny problem. Chcem vas poziadat v dohladnej dobe nastavit castejsi interval zelenej na semafore v spominanom odbocovacom pruhu. Dakujem

29. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu dopravy, ktorá sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
21. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v spolupráci s Krajským dopravným inšpektorátom sme 30.05.2019 upravili cestnú dopravnú signalizáciu v križovatke Prievozská – Turčianska.
Je upravená dĺžka zelenej na ľavom odbočení z Prievozskej do Turčianskej z 10 s na 18 s na úkor zelenej z centra mesta.



Oddelenie dopravného inžinierstva
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
21. jún 2019

Ragnar

Dakujem pekne! Sa mi vcera aj zdalo, ze zelena svieti akosi dlhsie a teraz citam odpoved, ze ste to upravili. Velmi si cenim, ze pocuvate nazory obcanov a dakujem, teraz je ta krizovatka uplne super.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania