Račianska-MHD-technické problémy

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Uzavretý

Počas jazdy autobusom 61 obrazovka v strede vozidla zobrazuje hocičo, len nie informáciu o jazde. Tak isto, hlásenie zastávok nefunguje. Takže počas jazdy cestujúci musí kontrolovať zastávky buď alebo na malej červenej obrazovke BUSE na začiatku vozidla, prípadne v strede, ak tam je, alebo sledovať cez aplikáciu, alebo cez GPS. Veľa cestujúcich, si myslím, sú cudzinci, a tak sa nevyznajú v zastávkach a môžu ľahko preskočiť svoju zastávku. Myslím si, že obrazovka v prvom rade mala zobrazovať relevantnú dopravnú informáciu.

31. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet!
Podľa interiéru vozidla na fotografii, ktorú ste priložili usudzujeme, že sa jedná o starší typ vozidla, ktoré nie sú vybavené hlásením zastávok.
Zároveň monitor na fotografii nie je majetkom DPB, a.s. ale spoločnosti BIG Media, ktorá ho využíva ako reklamný nosič.


odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
03. jún 2019

Žigmund Branimír Hronsecký

Neviem prečo je to zrazu uzavreté, keďže nebolo uvedené žiadne riešenie ani dôvod na ho absenciu.
08. jún 2019

Ajeťák

Dôvod tu bol napísaný, ide o reklamné zariadenie, nie o informačný systém vozidla (ten je červený LED displej)
10. jún 2019

Žigmund Branimír Hronsecký

Ale veď je to predsa jedno, o čo ide? Má tam byť informačná obrazovka, a nie reklama, je to linka kde toto má byť takmer povinnou výbavou. Ak tam je reklamná obrazovka, má sa odstrániť, a objednať informačná.

Poprosím tento podnet znova preposlať DPB.
10. jún 2019

Žigmund Branimír Hronsecký

Teraz stav je nevyhovujúci, vyhovujúci stav som popísal, je to na DPB, čo presne urobí, aby ten stav zmeniť, mňa dôvody prečo je to tak teraz ako je vôbec nemusia zaujímať.
15. jún 2019

Ajeťák

Je to starší autobus, ktorý bol takto objednaný, schválený a používaný, tiež sú lepšie tie s novým informačným systémom, kde sú červené dot-displeje nahradené dvoma obrazovkami. Ale keďže vás to nemusí zaujímať tak to je ťažké s vami...A len pre info, ani vy by ste nevrážali peniaze do niečoho, čo vám zníži príjem z reklamy (bohužiaľ takto funguje DPB, keďže nerešpektuje ani umiesťňovanie reklamy na zastávkach so svojim vlastným nariadením...) a zvýši náklady...treba nechať dožiť tieto autobusy a tešiť sa na nové :)) A hlavne s kľudom :D

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania