Vajnorská-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter 29. mája 2019
https://we.tl/t-igbQaSQqNY

Dobrý deň, neviem, či píšem správnemu adresátovi, ale skúsim...

Na Vajnorskej ulici v okolí zastávky Nová doba nie je po daždi (a to nehovorím o celodennom intenzívnom daždi) chodcom umožnené prejsť po chodníku bez toho, aby neboli celí mokrí a špinaví od kaluží, ktorými ich ošpliechajú okoloidúce autá. Pre ilustráciu - na krátkom úseku od Novej doby II po zastávku električky je takýchto obrovských kaluží na ceste niekoľko a to hovoríme o cca 150 m. Minimálne na frekventovaných úsekoch v blízkosti MDH je to totálne nedôstojné.

Video tu - https://we.tl/t-igbQaSQqNY

29. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Oddelenie správy komunikácií, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
06. jún 2019

Andrej

toto uz trva roky a ziadne ale ziadne opatrenia prijate neboli...mali aspon obmedzit premavku umiestnit spomalovace, alebo aspon vystrazne tabule, ked uz niesu za roky schopni Vajnorsku opravit...Ci z jednej alebo z druhej strany vsade vas ospliechaju. Miesto an fotke je naozaj asi najkritickejsie...Bol som tam ospliechany aj ja a aj som videl ako tam niekho na totalku ospliechali. Kto preplati cistiaren? Taxik domov, kde sa da prezliect? Ako Policia pokutuje rozstrekovanie kaluzi a mlak, to by bola zaujimava statistika...
06. jún 2019

Andrej

ale hlavne,ze stromy ste vysekali, ved skryt sa da aj za auta odparkovane na chodniku...tie tiez nenechavaju 1.5 m takze vidno kde mate celu Vajnorsku...Starosta nas vy ste lobovali za opravu Vajnorskej?
28. júl 2021

Martin Uváček

Uvidíme či okrem chodníka, obrubníkov upravia aj cestu.
20. máj 2022

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania