Zneužívanie vyhradeného parkovania na Hlaváčikovej 8

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Monika 28. mája 2019

Na Hlaváčikovej 8 su tri miesta vyhradene pre ZŤP. Na druhom mieste by malo parkovat auto BL196CR, ale to tam skoro vobec nestoji a namiesto toho su tam ine auta. Toto je zase pripad, kedy ludia, ktori maju pridelene miesta, ich nechavaju volne pre ostatnych a oni zaparkuju na rezidencnych. Auto, ktore tam parkuje, nema ani oznacenie ZŤP.
Prosim o upovedomenie majitela tohto parkovacieho miesta, aby parkoval na mieste, ktore je pre neho vyhradene.
Dakujem.

30. máj 2019

Michal K.

majitel auta nie je povinny parkovat na mieste ktore ma vyhradene. no na nom nesmie parkovat ine auto, volajte mestsku policiu. pravdepodobne vsak nebudu velmi ochotni, ked to nie je Vase miesto, takze musite byt dostatocne otravna, aby prisli.
31. máj 2019

Monika

mne sa zda ze ked ma niekto pridelene miesto tak musi na nom parkovat. My sme tak tiez mali a v zmluve bolo ze tam musime parkovat inak nam bude odobrate. Nasla som tu viac takychto pripadov a MČ sa vyjadrila ze budu kontaktovat majitela aby tam parkoval inak mu bude miesto odobrate.
04. jún 2019

Michal K.

skuste teda zdokumentovat parkovanie, nafotit majitela ako parkuje inde a tu stoji ine auto a dajte podnet priamo na miestny urad.
06. jún 2019

Martin Kováč

Porusuje zavazne podmienky vyhradeneho miesta, toto miesto by mu malo byt zrusene! v zmysle podmienok, co dotycny podpisoval pri zriadeni parkovacieho miesta ... + Kazde vozidlo podla odseku 6 v tychto podiemnkach MUSI! mat umiestnenu parkovaciu kartu za celnym sklom ... ak nema, znova porusuje podmienky parkovania a miesto mu moze byt zrusene...
27. apríl 2020

Monika

Tento podnet mozete uzavriet, uz je vyrieseny

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania