Kudlákova-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
milan furcek 02. júna 2019

Vážení, ak ste si nevšimli je 1.6.2019 a začína takmer leto a väčšina plôch v Dúbravke ešte nebola ani raz pokosená. Nerobte z Dúbravky džunglu. Ďakujeme o urgentné pokosienie a následnú pravidelnú údržbu spomenutých plôch (kosba, zber lístia, čistenie od nečistôt).

02. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Kosenie v Dúbravke už prebieha, nepriaznivé počasie v posledných dvoch týždňoch to ešte poposúvalo bohužiaľ.
Kto? oddelenie životného prostredia

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
05. jún 2019

milan furcek

Len pripomínam, že nepriaznivé počasie bolo v mesiaci máj max 10dní a kosiť je potrebné už od apríla a v tejto lokalite ešte tento rok kosba neprebehla! Celkovo sa na túto lokalitu zabúda či už sa jedná o vyhrabávanie lístia, kosbu alebo zber nečistôt. Prosíme o urýchlenú nápravu.
14. jún 2019

Ivan Baranovský

Prešli dva týždne krásneho, letného počasia a stále nič. A nie iba tu, ale v celom okolí Kudlákovej, Sokolíkovej, Bujnákovej, Klimkovičovej a Hanulovej. Ten, kto písal odpoveď za MÚ by sa mal hanbiť, veď musel vedieť že v Dúbravke sa t.r. systematicky nekosí. Podľa stavu zelene, aj tam kde sa už kosilo (Harmincova) by bolo vhodné kosiť opäť.
16. jún 2019

milan furcek

Pán prednosta ako aj celé vedenie! To naozaj nemyslíte vážne aby 16.6. ešte nebola ani raz pokosená tráva! To si máme pokosiť sami resp. zabezpečiť pokosenie a celý ten trávnatý odpad spolu s faktúrou vyložiť pred úrad? Môžeme platiť adekvátne miestne dane? Vážne sa zahrávate so zdravím obyvateľov!!!! Škoda, že nie je pred komunálnymi voľbami. Toto je čistý amatérizmus.......
26. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Uvedený obvod mestskej časti bol vykosený a aktuálne prebieha 2 kosba.
S pozdravom
Kto? odd.životného prostredia

Ing. Mária Smiešková, odd. životného prostredia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania