Závadská-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Viktor Bielko 01. júna 2019

Po dostavaní projektu RNR vznikli nové toky peších a chýbajú chodníky na pozemkoch 674/9 a 475/55 (v správe MČ Rača) podľa priloženého nákresu. Na obrázkoch vidno, ako sú trávniky vychodené od vysokého počtu ľudí. Poprosíme vybudovať na vyšliapaných miestach chodníky zo zámkovej dlažby, ideálne bezbariérové (bez schodov). Ďakujeme.

03. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za upozornenie na chýbajúce chodníky. Vybudujeme ich ešte v tomto roku pokiaľ nám to investičné prostriedky umožnia. V opačnom prípade bude akcia naplánovaná na rok 2020.

S pozdravom

MÚ – Rača
08. jún 2019

Juraj

Chodnik k Zavadskej 2 je uplne zbytocny, tych par krokov naviac prejde kazdy. Chodnik smerujuci medzi Zavadsku 8 a 10 je OK, aj ked tadial vedie odvodny kanal...
08. jún 2019

Viktor Bielko

Okolo Zavadskej 2 je to mozno par krokov naviac, no ajtak tade chodi tolko ludi ludi, ze udupali hlinu na kamen. Je zbytocne tvarit sa, ze to je travnik. Radsej ten chodnik priznat.
21. február 2021

Martin Uváček

Je rok 2021 a chodníky ostávajú len vychodené. Zatiaľ sa reálne nevybudovali.
21. február 2021

Viktor Bielko

Minuly rok boli pokusne vybudovane mlatove chodniky v Krasnanoch. Vraj bolo prislubene, ze touto technologiou sa budu robit vychodene chodniky po celej Raci v 2021, tak budeme cakat.
21. apríl 2021

Martin Uváček

Nové chodníky z dlažby sú už tesne pred dokončením. Podnet bude čoskoro vyriešený.
21. apríl 2021

Robo

Tak snáď budeme do budúcna spevňovať aj trávniky, kde zvyknú stávať autá. Aby bol zabezpečený rovnaký prístup ku všetkým. To bol vtip. Aspoň je vidno, že chodci nie sú lepší ako cyklisti, alebo vodiči len preto, že viac kričia, alebo majú v ruke telefón čo vie fotiť.
22. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Na oboch navrhnutých miestach sme vytvorili dláždené chodníky.
Ďakujeme za trpezlivosť s riešením tohto podnetu.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania