Gessayova - nepokosená trávnatá plocha

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

Vysoká tráva

06. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
kosba v mestskej časti Bratislava-Petržalka sa zabezpečuje momentálne prostredníctvom Miestneho podniku verejnoprospešných služieb Petržalka a dodávateľským spôsobom, novými firmami vybranými verejným obstarávaním, ktoré ešte nepoznajú dobre jednotlivé lokality.
Situáciu s kosením trávnikov tiež skomplikovalo daždivé počasie v minulých týždňoch, čo spôsobilo zdržanie pri samotnom kosení a následnom odstraňovaní zistených nedostatkov pri kosení. Podľa aktuálnych informácií sa už v Petržalke pokračuje v kosení trávnikov a prebieha druhá kosba.
Veríme, že sa v súčasnosti situácia okolo kosby trávnikov zlepší k spokojnosti obyvateľov.



MÚ BA - Petržalka
09. jún 2019

Aleš Machovič

Dobrý deň, taka to zlá situácia ohľadom kosenia nebola ani v 93. A to sa ešte kosilo ručne. A to ani nehovorím o kliešťoch, komároch a inom nebezpečnom hmyze
10. jún 2019

Jana P

spravne som to pochopila, ze tym padom bude miestny urad Petrzalka od teraz zabezpecovat aj kosbu buduceho elektrickoveho koridoru? Na fotke je totiz s velkou pravdepodobnostou parcela 1111/69, vlastnik Hlavne mesto, podla listu vlastnictva nezvereny do spravy Petrzalky. Je to oblast, kade povedie v buducnosti elektricka. Doteraz ktosi z m.u. Petrzalka v podnetoch vzdy napisal, ze buduci elektrickovy koridor je magistratny a nie je zvereny do spravy Petrzalky a preto sa on nemozu starat. Vcera nam vsak v poste hore slubili, ze kosba na tomto pozemku sa zlepsi. Neslubili viac, ako dokazu splnit?
11. jún 2019

Aleš Machovič

No najdôležitejšie je ze stav je nezmenený
13. jún 2019

Jana P

@admin, prosim o preverenie vlastnictva. Podla mna sa na miestom urade sekli, ten pozemok nie je v sprave Petrzalky
17. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dotknuté pozemky sú vo vlastníctve a správe Hl. mesta SR - Bratislavy. Druhé kolo kosby v k.ú. Bratislava – Petržalka na pozemkoch vo vlastníctve a správe Hl. mesta SR - Bratislavy prebieha podľa dodaného harmonogramu, a to v termíne 13.6. – cca 26.6.2019.


Oddelenie správy komunikácií
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
05. júl 2019

Jana P

Dobry den,
dakujeme. Vsetky magistratne pozemky v buducom elektrickovom koridore pri uliciach Gessayova/Osuskeho su pokosene. Este som sa chcela opytat magistratu, ci firma co ma na starosti kosenie ma v zmluve aj vyzbieranie odpadkov (Petrzala to tak ma). Pytam sa preto, ze trava a burina je sice celkom pekne a dokladne pokosena (az na par ostrovcekov ktore nechali nepokosene), avsak odpadky, ktore kosenie odkrylo, ostali na zemi nevyzbierane. A ze ich teda je pozehnane :-(

vdaka vopred za odpoved

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania