Spadnuté oplotenie ihriska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Chandramohan 10. januára 2014

Dobry den,
chcel by som upozornit na po silnom vetre spadnute oplotenie na ihrisku pri panelaku Beniakova 5A. Ludia tam hravaju sporty a hlavne futbal. Nie je zriedkavostou, ze odkopnuta lopta sposobi skody na majetku inym osobam (rozbite okno, poskodene auto a pod.). S kym sa potom sudit za nahradu skody? Prosim Vas o pokial mozno urychlenu napravu tohto stavu pokial je to vo Vasej kompetencii. Popripade informovanie kompetentnych za toto zodpovednych (Skolu Majernikova). Na prilozenom obrazku je cervenou ciarou vyznacena konkretna cast oplotenia, avsak oplotenie je spadnute po skoro celej casti tohto ihriska. Dakujem.

14. február 2014

Jozef

O tento objekt sa ako o všetky športoviská v Karlovej Vsi (ne)stará Karloveský športový klub.
27. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobry den.
O uvedenom probleme a stave oplotenia vieme. Rieseniu sa budeme venovat v jarnych mesiacoch, v ramci nasich financnych moznosti.
Dakujeme za podnet.

Halina Trubinyiova
referat ekologie a zelene
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
11. marec 2014

Chandramohan

Jozef, Karloveský športový klub sa stara iba o mantinelom oplotene, osvetlene ihrisko nachadzajuce sa v tomto areali medzi bezeckou drahou. Tot ich vyjadrenie.
Napisal som priamo starostke a musim povedat, ze tak rychlu odpoved som veru necakal. Posudte sami, verim, ze sa to coskoro vyriesi :)

27.feb 2014
Dobrý deň,

včera sme sa boli s kolegami z miestneho úradu pozrieť na Vami spomínané oplotenie a je presne v takom stave ako píšete, je na viacerých miestach spadnuté nižšie pravdepodobne pod vplyvom vandalizmu. Nápravu zabezpečíme prostredníctvom kolegov z miestneho úradu hneď začiatkom jari, lebo je potrebné zabezpečiť lešenie. Ďakujeme za zaslaný podnet.

Želám pekný deň

S úctou, Iveta Hanulíková
14. apríl 2014

Chandramohan

Dobry den,
chcel by som podakovat vsetkym ktori maju zasluhu na tom, ze sa oprava oplotenia tohto ihriska minuly podarila minuly tyzden uskutocnit.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania