Popradská-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Vladimír Čech 10. júna 2019

V kúte cintorína zo strany Malého Dunaja a Popradskej ulice, tesne pri betónovej ohrade sa nachádza už aspoň mesiac táto skládka odpadu. Žiadam o jej odstránenie.

12. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Skládka odpadu v kúte cintorína Vrakuňa pri betónovom oplotení, na ktorú upozornil občan p. Vladimír Čech svojím podnetom č. 71789, bola zodpovednými zamestnancami organizácie MARIANUM – Pohrebníctvo mesta Bratislavy (ďalej len „organizácia“) lokalizovaná dňa 11. júna 2019 a následne aj odstránená (pozri priloženú fotodokumentáciu).

Vzhľadom na skutočnosť, že miesto zistenej skládky je odľahlé od frekventovaných trás pohybu návštevníkov, niektorí nedisciplinovaní nájomcovia hrobových miest majú tendenciu vytvárať spontánne skládky aj naďalej.

V tejto súvislosti bol poverený jeden zo zamestnancov organizácie, pracovne zaradený na stredisku S-103/11 – Vrakuňa, osobitnou pravidelnou kontrolou tohto kritického miesta tak, aby bolo možné včas prijímať nápravné opatrenia na zabezpečovanie jeho čistoty a poriadku, čím sa zabráni vytváraniu obdobných „čiernych“ skládok v tejto časti cintorína.

S vďakou za upozornenie a spoluprácu
MARIANUM - Pohrebníctvo mesta Bratislavy, p.o

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania