Černyševského-trávnatá plocha-vyjazdené koľaje


Neriešený
meno
Lukáš Kubiš 11. júna 2019

Bolo by už za hodno odstrániť nelegálne parkovanie umožnené vysypaním „cestičky“ z makadamu. Je to zeleň a prečo sa máme každý deň prizerať ničeniu nášho okolia pre zamestnancov Tatrabanky. Ja nechodím do Senca rozjazďovať zeleň.
Kde sú tí aktivisti, ktorí neďaleko „bojovali“ za záchranu stromov. Áno na fotografii záber mestskej polície, ktorá nie že priviera oči – chodí priamo s bielou paličkou na slepca.
Žiadneho z mestských poslancov to netrápi, nikto to nevidí? toto sú tie opatrenia na zmierňovanie klími? ničenie stromov zelene lebo klasika "kde mám parkovať?" Tak hádam nie na zeleni! Tatrabanka má dostatočnú kapacitu garáži.

11. jún 2019

Jana P

jedna sa o pozemky 4690/14 a 4690/16, oba vo vlastnictve magistratu. Ak list vlastnictva neklame, neboli zverene do spravy Petrzalky. Som celkom zvedava, co magistrat odpovie
12. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Oddelenie správy komunikácií, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
12. jún 2019

PaloP

Citate mi myslienky. Ja napriklad nechapem ako moze ludom prechadzat parkovanie v tesnej blizkosti priecestia.
13. jún 2019

Michal

159 - mestská polícia príde, zdokumenruje, predvolá a +- 20€ blok.
29. október 2019

Michal

naratal som na 1. fotke 50 aut Ak aj daju 20€ pokutu je to 1000€/den. po mesiaci a 30.000€ neskor tam uz nebude nikto parkovat...
11. jún 2020

Martin Uváček

Neriešený podnet. Mestská polícia by tu každý deň mohla minút všetky svoje papuče
15. jún 2020

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
03. november 2022

Peter

Na konci Černyševského ulici pri prechode cez koľajisko je zelená plocha so stromami, ktorá je vo vlastníctve Hlavného mesta SR (parcely 4690/14 a 4690/16).

Pravidelne na tejto ploche parkujú autá ľudí pracujúcich v priľahlom biznis centre. Dôvod nie je ani tak nedostatok parkovacích miest v okolí (ako je vidieť na priľahlej ceste sú takmer všetky parkovacie miesta voľné), ale skôr vyhýbanie sa spoplatneným zónam. Na zelenú plochu bol navezený makadam a dokonca aj odstránené pôvodne zábrany.

Autá sú len príležitostne pokutované mestskou políciou, čo je aj jeden z dôvodov, prečo pokračujú parkovať na tomto “parkovisku” a ničia naďalej zeleň.

Preto by som rád požiadal o dlhodobejšie riešenie problému, ako napríklad ohradenie zelenej plochy, aby auta nemohli vchádzať a parkovať na tráve.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania