Klokočova-trávnatá plocha-vyjazdené koľaje


Vyriešený
meno
Lukáš Kubiš 11. júna 2019

Pomaličky a krôčik po krôčiky sa autičkáry zakusli aj do tohto zvyšku zelene. Najprv autá, neskôr karavany a dnes už nie je výnimkou ani autobus!!! Tak flagrantné porušenie zákona č. 8/2009 o cestnej premávke a poriadkové zložky slepé a hluché? Z Viedenskej cesty sa ako tak podarilo vypratať autá, tak si ich napraceme do lesíka pod most? Treba tu čo najskôr prijať opatrenia na zabránenie tohto stavu.

11. jún 2019

Jana P

skusal niekto volat policiu? Nechcem rypat, len a zaujima ako zareagovali a ci nasli nejaku vyhovorku
12. jún 2019

PaloP

Pochybujem ze to niekoho zaujima, ked policiu nezaujimaju obparkovane krizovatky v celej BA s nulovym vyhladom. Smutne kam sme sa dopracovali.
12. jún 2019

Michal

Ak sa jedna o plochy podľa katastrálneho územia evidované ako zelená plocha, pri privolaní mestskej polície je táto povinná zaoberať sa týmto podnetom odovzdaním predvolania na úrad s pojednávaním, obvykle končiacim sa 20eurovým bločkom. Neváhať a volať 159.
18. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA V popri plnení ďalších služobných úloh, zamerajú svoju činnosť aj na riešenie dopravnej situácie na Klokočovej ulici v Bratislave, za účelom zamedzenia páchania priestupkov týkajúcich sa protiprávneho státia vozidiel a ohrozovania ostatných účastníkov cestnej premávky.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude ihneď vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Je nutné prihliadať aj na skutočnosť, že príslušníci MsP sú vo výkone zamestnania v určitom počte a počas služby musia vykonávať okrem priestupkov v doprave aj iné služobné činnosti vyplývajúce zo zákona č. 564/1991 Zb. o obecnej polícii v znení neskorších zákonov, ako aj povinnosti uložené nadriadeným.
Ďakujeme za podnet


ml. kom. Bc. Marcela Sabinová
18. jún 2019

Lukáš Kubiš

Alibisticka odpoved o nedostatku poriadkovych zloziek neobstoji! Mesto prehliadanim problemu a neriesenim vzniknutej situacie toleruje porusovanie ako pravidiel cestnej premavky tak aj ochrany vegetacnch ploch.
Nemyslite snad vazne ze jedine riesenie ktore ponuknete je to ze sem tam sa tam pojdu policajti pozriet? (To som potom zvedavy co napisete na podnet Černyševskeho,kde je aj fotografia hliadky MsP a ich absolutne ziaden vykon!)
18. jún 2019

Jana P

myslim ze este alibistickejsia je tato cast odpovede "Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.". Pani ml. kom. Sabinova, vy si skutocne myslite, ze moze existovat pracovny den, kedy by tam policia dosla a ziadne auto tam nebude zaparkovane???? To nebola basnicka otazka, skutocne ma zaujima ci mate takyto nazor, ze by sa mohlo stat, ze hliadka tam urobi vyjazd zbytocne. V slusnom state by sa toto nikdy nemohlo stat, zeby policia ignorovala taketo zjavne a neustale porusovania zakona, na ktore ich obcan upozorni :-(
04. júl 2019

Jana P

len pre info ostatnym: ak mate niekto vyhlad na tento pozemok z okna, oplati sa scasu nacas poslat aktualne foto na policiu :-)

Podobny pripad sme mali na Halovej, vlastne este horsi, lebo sa jednalo scasti o sukromny pozemok a povodne sa samosprava aj polica roky vyhovarali, ze nemozu nic robit, lebo sa jedna o sukromny pozemok. Parkovavalo tu tak 15-20 aut na sukromnom a dalsich 5-10 na magistratnom travniku.
Napokon sa nam podarilo z policie ziskat odpoved, ze su opravneni riesit aj parkovanie na sukromnych pozemkoch. Odvtedy sa pocet aut na pozemku vyrazne zredukoval - namiesto 20-30 tu stoja tak 2-3. Obcas aj viac, ale k 20-tim sa to uz nesplha
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/17221/parkovanie-na-trave-halova-petrzalka
19. júl 2021

Martin Uváček

Veci sa pohli. Nedávno boli z oboch smerov, od lodeníc, aj od tyršovho osadené stĺpiky a zákazové značky. Autá už po mostom neparkovali. Myslím že vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania