Röntgenova-cesta-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

12. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, o doirešení Vás budeme informovať.



MÚ BA - Petržalka
17. jún 2019

Stanislav Kvačkaj

Dobry den,
Dna 16.6.2019 som aj ja nahlasil tento havarijny stav vozovky na Rontgenovej ulici s nasledovnym textom:

Oprava vytlkov na tomto celom useku bude uz pre obcanov nedostojne a nedostacujuce riesenie. Treba sa zamysliet nad tym, kde to zijeme. Vozidla je potrebne mat technicky sposobile a cesty nie? Viem, ze to tu uz je nahlasenie niekolko krat, ale prikladam dokladnejsiu dôkaznu fotodokumentaciu, aby bolo lepsie vidiet cestu, po ktorej jazdia obyvatelia hlavneho mesta Bratislava. DAKUJEME

Odpoved mi prisla hned na druhy den, kde som sa dozvedel, ze dany podnet bol podany na tejto web stranke uz v roku 2013. Takze po 6 rokoch nie je samosprava schopna opravit havarijny stav cesty na Rontgenovej. Kolko rokov je potrebne este podavat podnety na opravu tejto cesty?
25. jún 2019

Štefan Hutta

2013? Perfektné. Tieto výtlky sú už len vyvrcholenie otrasnej kvality tejto cesty. Vozovka je v otrasnom stave. Som ZA, za sprísňovanie sankcií v cestnej premávke, ale kvalita zmienenej ulice, je naozaj bezpečnosť ohrozujúca. Vozidlá sú nútené vyhýbať sa až do protismeru. Je len smutné, že sa extrémne sprísňujú technické kontroly u vozidiel a komunikácie absolútne nespĺňajú bezpečnosť cestnej premávky.
27. jún 2019

Veronika Ďurčatová

Dobré ráno, netuším, či aj na túto dieru robí Petržalka verejné obstarávanie, keď to toľko trvá, ale toto je fotka z dnešného rána (27.6.)...
16. júl 2019

Štefan Hutta

Dobrý deň. Koľko táto oprava bude ešte v riešení?? Jazdím tadiaľ každý deň, a už je to v totálne zlom stave. Čakáte, až sa stane majetok, zdravie a život poškodzujúca nehoda??
18. júl 2019

Kika

Stále sa nič nedeje. Celá cesta by si zaslúžila opravu, lebo odkedy sa stavalo Vienna Gate len chátra a nikto sa o ňu nestará...
18. júl 2019

Stanislav Kvačkaj

Ako vidiet odkaz pre starostu straca zmysel. Na Slovensku uz len asi tie media dokazu ludom pomoct :(
KVALITA CIEST = VIZITKA ŠTATU
28. december 2021

Martin Uváček

Opravené už dávnejšie. Davatel si to asi nevšimol. Podnet vyriešený.
28. december 2021

Stanislav Kvačkaj

Martin Uvaček doporucujem Vam previest sa na vozidle cez spominanu adresu a to hlavne popri Cirkevnej skole. Verim, ze vase hodnotenie vozovky bude objektivne. Treba si vsimat prepadnutu cestu popri kanaloch, co uz bolo z mojej strany hlasene.
28. december 2021

Martin Uváček

Prešiel som dnes celú Rontgenovu od stanice Petržalka až po Gercenovu. Prepadliny a vystúpené kanále v strede vozovky tam síce sú, ale žiadne väčšie výtlky ako tie na fotkách tu v podnete som tam už nenašiel. Takže mám zato, že podstata podnetu bola vyriešená. Okrem toho zadávateľ presne neurčil, kde sú tie jeho výtlky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania