Kollárovo námestie-chodník-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Martin 14. júna 2019

Devastacia dlazby vozidlami, dodavatelov sluzieb , mestekej policie, statnej policie, bez ohladu na miesto ci uz je to Postova Kollarovo namestie, Namestie slobody, firmy vykonavajuce udrzbu a aj policia ci mestska ci statna si z verejnych priestranstiev zriaduje parkovisko, pripadne vykonava obchodzku formou vozenia sa vozidlami po parku. Nie je vynimkou ani hliadka mestskej policie , ktora riesila podnet s parkovanim pred strojnickou fakultou ze prisla krizom cez namestie od uradu vlady. Firma co kosi travu cize vykonava sluzby v hodnote stoviek eur pri svojej cinnosti zdevastuje dlazbu namestia , kde oprava bude stat radovo k milionu. Logika hospodarenia s verejnym majetkom je fascinujuca. Ktory bezny clovek by si nechal pokosit zahradu firmou ked mu pri tom rozlamu dlazbu na terase?

16. jún 2019

Jerome

Martin, je to tak ako pisete, my mame pocit, ze tito ludia nemaju absolutne normalny vztak k mestu, k verejnemu priestranstvu...je neuveritelne, ze objednavatel - mesto-mestske casti, kam putuju aj nase dane, nekontroluje a nevyvodzuje z toho dosledky = penazne pokuty
19. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tonáž áut spoločnosti, ktorá vykonáva údržbu na Kollárovom námestí, nemôže presiahnuť 3,5 t, čo je dodržané. Dlažba je na túto záťaž dimenzovaná. Vzhľadom na to, že Kollárovo námestie je zo všetkých strán obkolesené frekventovanými cestami, nie je možné pristaviť auto na ceste a obmedziť premávku.
K autám mestskej polície sa vyjadriť nemôžeme.

Oddelenie komunikácie MÚ Bratislava - Staré Mesto
19. jún 2019

Martin

Tra
19. jún 2019

Martin

1.kamenna dlazba o hrubke 4cm a rozmere viac ako 50cm nie je sposobila na dynamicke zatazenie vozidlom do 3,5t kedze dochadza k uvolneniu dlazby a naslednemu rozlomeniu, Ak by naozaj unosna bola nebola by dlazba poskodena alebo mi chcete tvrdit ze to poskodenie sposobuju mamivky s kocikmi? 2. Firma starajuca sa o zelen si na namestie uniestnuje velkokapacitny kontajner na bio odpad, ake vozidlo do 3,5t ho tam dopravi? Kto sa ma vyjadrovat k vozidlam mesteskej policie ako zastupcovia mestskej samospravy?
Prepacte ale ako firma vykonava cinnost za ktoru dostava zaplatene nie je moja starost, ci su prilahle komunikacie sposobile alebo nesposobile nie je predmetom staznosti ale rovnako ako ci ma vozidlo 1,7t alebo 3,4t faktom zosatava ze vozidlo dlazbu poskodzuje bez ohladu na to co napisete do svojho vyjadrenia. Kedze vy ste na mieste zjavne neboli a ja ano!
20. jún 2019

Martin

Dlazba dimenzovana na vozidla do 3,5t a skutocnost ako toto zatazenie zvlada
20. jún 2019

Jerome

Admin, ziadajte kompetentnu odpoved, prosime.

Suhlasime s panom Martinom a viaceri sa pozastavujeme nad devastaciou Bratislavy, toto je jasny priklad nenormalnosti ..to objednavatel / z nasich dani plateny/
ani nekontroluje svoju zakazku? Len preplaca faktury?

Napr.vozidlo udrzby devastovalo Spojnu---je to v Odkaze, nedoriesene, z decembra 2018, atd.,atd.
20. jún 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
samosprávu sme požiadali o reakciu.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
21. august 2019

Peter Oravec

... a prečo je podnet potom uzavretý?
21. august 2019

Jerome

a...ignoruju Vas?? Nás?


20. jún 2019
Odkaz pre starostu
Dobrý deň,
samosprávu sme požiadali o reakciu.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
21. august 2019

Peter Oravec

Dobrý deň všetkým,
ja si fakt nemôžem pomôcť, ale ja tomu statusu "uzavretý" nerozumiem.
S pozdravom.
26. august 2019

Peter Oravec

Vážený pán admin,
dovolím si úctivo vyjadriť môj osobný názor, že status podnetu "uzavretý" nemá žiadny zmysel, nič nevysvetľuje a nič neznamená. Status "uzavretý" sa prideľuje v dvoch absolútne nesúvisiacich a v podstate kontradiktórnych situáciách, a to vtedy, ak 1. je podnet vyriešený bez zásahu samosprávy, alebo 2. podnet nie je vyriešený, pretože samospráva s riešením nesúhlasí alebo na riešenie nemá finančné prostriedky. Ako vyplýva z uvedeného, status "uzavretý" môže znamenať aj to, že podnet je vyriešený, ale aj to, že podnet vyriešený nie je. Vzhľadom na to si robím malú analýzu názorov používateľov portálu OPS pri podnetoch, ktoré admin označil ako „uzavreté“, a často to nie je veselé čítanie. Dovoľujem si preto pri všetkej úcte navrhnúť, aby portál OPS nejakým ním zvoleným spôsobom oslovil (aspoň tých najaktívnejších) používateľov portálu OPS s otázkou, čo si myslia o statuse „uzavretý“, resp. ako ďalej so statusom „uzavretý“.
S pozdravom,
Oravec
06. august 2020

Maroš

Chodnik teda dlažba na Kollarku ako aj posedenie je v takom dezolatnom stave, že už ani chlastači a bezdomovci tam nechodia a nie to ešte kočikovať alebo decka na kolobežkach. Tie by si tam vylamali zuby. Vypada to tam ako keby cez namestie prešla červena armada s tankami a ožratimi posadkami.
12. január 2023

Peter Oravec

Dobrý deň.
Neriešený, samosprávou ignorovaný podnet.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.
12. január 2023

Peter Oravec

Dobrý deň.
Neriešený, samosprávou ignorovaný podnet.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.
13. január 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania