Cyklochodnik s dierami

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Chodnik a cyklochodnik na Ruzinovskej za krizovatkou s Tomasikovou je ako emental.

24. január 2014

Viva

Táto cyklotrasa je naozaj na zabitie ...
:-(
29. január 2014

Roman

Samosprava za 3 tyzdne vobec nereagovala na tento podnet? Co tam robi ta pani Baariova, platena z nasich dani, ked jej 3 tyzdne nestacia ani na reakciu?
29. január 2014

Roman

Navyse dodavam, ze nie len ten cyklochodnik ma kratery, ale aj prilahle parkovisko zo strany Jadrovej ulice. To je v takom stave, ze vodic tam radsej ani nezahne, aby si nezlomil na tych dierach napravu. Laskavo RIESTE TENTO PODNET. 3 tyzdne nestacili ani na jeho reakciu? Taku nemoznu samospravu ako Ruzinov nema ani Lunik.
29. január 2014

Odkazprestarostu.sk

@Roman - len pre upresnenie, podnet bol zaslaný na Magistrát, keďže chodník je v ich správe.
29. január 2014

Roman

A to mam odkial vediet? Snad to treba k rieseniu podnetu napisat, ze bol odstupeny na Magistrat. Ja nemam telepaticke schopnosti.
29. január 2014

Odkazprestarostu.sk

Je to uvedené vpravo hore pod mapkou - riadok zodpovednosť.
17. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet bol odstúpený na kompetentné oddelenia, ktoré preveria situáciu. V prípade, že budú vyčlenené dostatočné finančné prostriedky, správca komunikácie zabezpečí opravu.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
17. február 2014

Roman

Pan Papajcik, na preverenie situacie staci vyssie zaslana fotografia. Z nej je vsetko zjavne. Kto ma ist este co preverovat? A najma by ma zaujimalo, co v pripade, ze nebudu vyclenene dostatocne financne prostriedky? Tym padom ten ementalovy chodnik zostane tak ako je?
22. február 2014

Viva

Celý ten tzv. "cyklochodník" je v dezolátnom stave až po konečnú električiek !
Cyklista neznalý pomerov, ktorý uverí, že sa jedná o bezpečný cyklochodník a vydá sa touto trasou, riskuje svoje zdravie !!!

P.S.
Reakcia niekoho kompetentného z M.Ú.Ružinov by bolo teda veľmi žiadúca.
Chodníky v Ružinove sú v dezolátnom stave. Ich povrch už slúži vyše 40 rokov (!). Malú časť chodníkov zrekonštruovalo SPP, keď nedávno (2-3 roky dozadu) vymieňali plynovodné potrubia. Ostatok tu celé roky chátra !
Je tu aj podnet na frekventovaný chodník na ul.Ivana Horvátha, ktorý sa bez zásahu (údržby, opravy) rozpadáva už 45 rokov ...
Hlavne, že developeri tu neustále chcú zahusťovať aj tak dosť zaťažené sídlisko až to tu bude ako na Dlhých dieloch ? Toto je to, čo obyvatelia Ružinova potrebujú ?!
23. február 2014

Roman

Viva, ja to vnimam presne tak isto ako Vy. K vypoictu totalne znicenych chodnikov by som pridal aj ten pri tom starom nakuponom centre Helios na Strkovci. To je tankodrom, nie chodnik. A ta nemozna ruzinovska samosprava ani nezablaci. Hlavne ze umoznila na konci Ruzinovskej opat zahustit uz beztak prehustene sidlisko postavenim dalsieho 10. POSCHODOVEHO (!!!!) panelaka. Nedaleko letiska. Pricom komunisti nestavali na konci Ruzinova nad 7. poschodi. Proste z Ruzinova sa stava Hong Kong, ktory ma infrastrukturu Dzalalabadu. Nezabudajme vsak na to, ze sa to da v komunalnych volbach zmenit.
24. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podľa zistení správcu komunikácie a STARZ patrí tento chodník do správy MČ Ružinov.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
24. február 2014

Roman

Tak ked ste konecne zistili, ze je to vas vlastny chodnik a uz sa niet na koho vyhovorit, hor sa do prace! Nech tam do tyzdna vidim valce ako tam ukladaju novy asfalt.
05. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nestotožňujeme sa úplne so stanoviskom Magistrátu hl. mesta SR Bratislavy – oddelenia marketingu a vzťahov s verejnosťou.
K podnetu uvádzame nasledovné: Mestská časť Bratislava – Ružinov vykonáva údržbu (zimný zásah, čistenie) uvedeného chodníka v zmysle § 9 ods. 2 zákona č. 135/1961 Zb. o pozemných komunikáciách v znení neskorších predpisov. Uvedený chodník ale nebol protokolárne odovzdaný do správy mestskej časti nakoľko nie je súčasťou Protokolu o o zverení miestnych komunikácií III. a IV. triedy mestským častiam. Chodník je súčasťou plánovanej Ružinovskej radiály – hlavnej cyklotrasy. Hlavné cyklotrasy buduje a spravuje Magistrátu hl. mesta SR Bratislavy.Ružinovská radiála je súčasťou Návrhu priorít v oblasti cyklodopravy na rok 2014 spracovaného Magistrátom hlavného mesta SR Bratislavy z novembra 2013.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
25. jún 2014

pipi

A ako vzdy, je koniec juna a 40 rocny chodnik ostava krasne nedotknuty.
Dakujeme za nadherne chodniky a ochotu to riesit.
03. november 2020

Miroslav Trebuľa

Dobry den, prosím Vás, mozete tento podnet opätovne preposlat samosprave, mozno uz za tych 6 rokov zistili, kto ho ma v sprave a kto by ho mal opravit. Alebo nech odstrania vsetky oznacenia cyklotrasy, lebo tento tankodrom nou urcite nie je. Dakujem.
03. november 2020

Pipi

Dnes som akurat pisal panovi Peciarovi, ktory je cyklokoordinator a uistuje nas uz od januara, ze uz su vyclenene peniaze, projekt spraveny a koncom leta, max zaciatkom jesene tohto roka sa zacne s komplet rekonstrukciou chodnika po Tomasikovu. A ako vzdy, zatial velke nic... Sa tam mozme zabit na tych dierach schovanych za popadane listie. Uz som riadne nastvany.
20. apríl 2021

Miroslav Trebuľa

Dobrý deň, podnet už je v stave riešený.
29. júl 2021

Miroslav Trebuľa

A uz je aj vyrieseny, mozete ho uzavriet. Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania