Jána Smreka-dlhodobo odstavené vozidlá-nezistené EČV a TK a EK


Uzavretý

Na ulici Jana Smreka sa nachádza dlhodobo odparkované vozidlo bez SPZ.

18. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA IV popri plnení ďalších služobných úloh, zamerajú svoju činnosť aj na zistenie okolností zaparkovaného motorového vozidla bez EČV na ul. J. Smreka.
Pokiaľ oznámi občan dlhodobo stojace motorové vozidlo na určitom mieste, na miesto sa dostaví hliadka MsP a vec posúdi podľa § 67 zákona č 79/2015 Z. z. o odpadoch.

Ak takéto vozidlo poškodzuje životné prostredie alebo ohrozuje životné prostredie alebo narušuje estetický vzhľad obce, vec fotograficky zadokumentuje, keď je k dispozícii evidenčné číslo vozidla, alebo jeho VIN kód, zistí v evidencii prevádzkovateľa tohto vozidla.
Následne o zisteniach na mieste výskytu vozidla spracuje záznam, v ktorom umiestnenie takéhoto vozidla, jeho technický stav opíše, uvedie prevádzkovateľa vozidla a vec pošle magistrátu, alebo miestnemu úradu, podľa toho komu patrí verejné priestranstvo alebo cesta, na ktorej je vozidlo odstavené. Miestne časti spravidla žiadajú pri opise vozidla to, či z neho vytekajú kvapaliny, či má rozbité okná, spustené pneumatiky, stav interiéru, či dochádza k postupnému rozkrádaniu častí vozidla a pod.

Ďakujeme za podnet.



ml. kom. Bc. Marcela Sabinová
09. október 2019

Michal Sedliak

Už tu stojí 5 rokov a nič?
18. august 2023

🌳

Aj toto Volvo je uz po 4 rokoch od zadania prec, na mieste stoji ine vozidlo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania