Jungmannova-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Milan Petrulák 16. júna 2019

Spôsob kosenia trávnatých plôch v Petržalke v tomto roku je jednoducho hanba zodpovedných. Ak sa už konečne kosí tak to stojí pri všetkej úcte a slušnosti za prd (viď. priložené fotografie).

16. jún 2019

martin

Keď vidím, akí kosci tento rok kosia, tak sa ani nečudujem. Keď minule roky služby poskytovala firma na to určená, tak to malo efektivitu, úroveň a snahu mat pokosene včas. Nie ako teraz, keď vidím koscov zaparkovanych v chládku. Osobne si myslím, že nie na všetko je fajn využiť verejnom prospešné práce a keď áno, tak nech to aspoň niekto dozoruje.
17. jún 2019

Mexico

pan starosta Hrcka pametate si co ste rozpravali v televizii v predvolebnom studiu ked ste sa chvalili ako ste bol prednosta v karlovej vsi ak vypadol clovek ste zobral lopatu a nahadzoval sol ? kedy si zoberiete vidly a uvidime vas nahadzovat kopy travy ? alebo aj tato tu bude mesiac ? sak len sedite v kancelarii a priberate a to co ste narobili v karlovej vsi a preco ste tam uz neni ze vas vyhodili ste sa preco nepochvalili ?
01. júl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
02. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme. Vzniknutú situáciu intenzívne riešime tak, aby čo najskôr došlo k náprave a bola zabezpečená pravidelná kosba zelene vrátane odvozu kôp trávy.

Ďakujeme za pochopenie.


MÚ BA - Petržalka
15. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, kosby v minulom roku už prebehli, podnet je neaktuálny.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania