Knižkova cesta-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
stanik 16. júna 2019

Vaz. Starosta , chceli by sme sa opytat touto cestou, ze vsetci co byvame v Raci, byvaju tu aj starsi ludia, mlade rodiny, pracujuci ludia nebudeme mat cele leto kludne vikendy, lebo amfiteater je vyuzivany na podujatia spajane s hudobnou reprodukciou, ktora nas od skoreho rana do neskoreho vecera vyrusuje pri nasom vikendovom odpocinku. myslite si, ze je namieste, ze svojim konanim usporiadatelia znizuju nam obyvatelom Race domacu pohodu a nanucuju nam nieco co nemusi byt vsetkym po voli? nehnevajte sa , ale vykrikovanie do mikrofonu( hudobna reprodukcia spojena s vulgarizmom) cely vikend nie je to prave orechove pre zasluzeny odpocinok po celom tyzdni, ktore sa siri celou dedinou a aj scasti sidliskom. MP uz nevolame, lebo vzdy dostaneme tu istu odpoved, lebo MU-Raca! Dakujem za odpoved

17. jún 2019

Miroslav Daniš

Plne súhlasím a pripájam sa. Dôkazom toho bola aj napr. táto sobota (15.6.2019) a to sa Račianske "kultúrne" leto ani ešte len nezačalo. Nie všetci chodia spávať o polnoci, nie všetci cez víkendy chodia preč, rozhodne nie všetci holdujú takýmto decibelovým "radovánkam".
Samozrejme, amfiteáter má slúžiť kultúrnym podujatiam. Ale treba hľadať kompromisy medzi rozumným a možným, rozlišovať kultúrne od nekultúrneho. Pripravované nové Všeobecné záväzné nariadenie pre našu obec by aj toto malo riešiť...
19. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet a zároveň sa vám touto cestou ospravedlňujeme.
Uvedomujeme si, že uplynulý víkend musel byť pre vás naozaj náročný, keďže sa v amfiteátri konali hneď dve celodenné akcie - H&T cup v sobotu a Račiansky kros v nedeľu. Zároveň vás chceme ubezpečiť, že počas leta sú naplánované iba premietania kina počas piatkových večerov a pár besied s premietaním. Žiadne akcie s výraznou hudobnou produkciou, ktoré by vás rušili počas dňa sa nebudú konať. Najbližšia veľkolepejšia akcia bude až Račianske vinobranie v septembri.
Amfiteáter je však priamo určený na zábavu a na organizovanie takýchto podujatí mestskou časťou, ktoré sú určené pre všetkých Račanov, teda aj pre vás. Veríme však, že vás to nebude obťažovať a my upozorníme aj usporiadateľov, aby dbali na nočný pokoj.


MÚ – Rača
20. jún 2019

Miroslav Daniš

Ďakujeme za promptnú odpoveď a ústretovosť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania