Výtlky na Pezinskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Karin 15. januára 2014

Cesta na Pezinskej ulici je v dezolátnom stave. Prepadáva sa na viacerých miestach a vzniknuté jamy sú tak hlboké, že poškodzujú autá všetkých vodičov. Prosim o opravu komunikácie.

20. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,
ďakujeme za podnet. V týchto dňoch sa začalo s opravou.
S pozdravom

Marek Tettinger, hovorca BANM
17. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,
ďakujeme za podnet. Podľa informácie z investičného oddelenia boli výtlky odstránené.
S pozdravom

Marek Tettinger, hovorca BANM
13. november 2014

janko hraško

a pár týždňov po oprave už niekomu vadila rovnejšia cesta a tak tam namontoval 3 spomaľovacie prahy. Krásne - také slovenské - najprv dajme opraviť cestu lebo je hrboľatá a potom keď je opravená tak na nej vytvorme umelé hrboly spomaľovacími prahmi
13. november 2014

Obyvatelia Pezinskej ulice

Janko Hraško si úplne mimo!!! My obyvatelia Pezinskej ulice sme museli vyvinúť extrémny tlak na starostu, aby sem dosiahli vytúženú opravu cesty, po ktorej sa reálne bez škrtnutia podvozku nedalo prejsť. Taktiež sme sa vzbúrili stavbyvedúcemu firmy Y.I.T. proti vynášaniu zeminy na 10tonových tatrovkách cez našu ulicu, aby práve opravenú cesta nezničili. Po jednotnom rozhodnutí všetkých jej obyvateľov sme na vlastné náklady položili retardéry čím sme ochránili životy našich malých detí a domácich zvierat ohrozené bezohľadnou rýchlou jazdou cestných závodníkov. Jednoduchý záver pre rýchle pochopenie: Z Pezinská je upravená ale zároveň bezpečná ulica. Obyvatelia Pezinskej
27. november 2014

Janko Hraško

Vážení obyvatelia, verím že okrem rozhodnutia obyvateľov máte k dispozícii aj príslušné povolenie na osadenie dopravných zariadení, ktorými sú aj spomaľovacie prahy. Mimochodom, tieto sa podľa platnej právnej úpravy môžu použiť len na mieste, kde je najvyšia dovolená rýchlosť znížená na min. 40 km/h (na to ste neprišli?) a zároveň musia byť spomaľovacie prahy označené zvislými dopravnými značkami (čo tiež ignorujete). Inak tá komunikácia je Vaša keď na nej konáte takéto zmeny? A mimochodom, príslušný zákon - č. 135/1961 - na podobné použitie aj spomaľovacích prahov bez príslušného povolenia pamätá a oceňuje ho podľa §-u 22a alebo §-u22c.
A na záver - nech všetci dodržiavajú zákony, len MY nemusíme. Nech Vám prahy slúžia až do doby, pokiaľ za Vaše rozhodnutie nezaplatíte podľa uvedeného zákona.
27. november 2014

Obyvatelia Pezinskej ulice

Skús o sebe chvíľu premýšľať, sused záhradkár. Chováš v sebe zášť voči nám, alebo niekomu z nás. Máš potešenie z toho, že zničíš dobrú vec. Ak máš problém s niekým z nás, vydiskutuj si to s ním.

Za čo nás chceš všetkých potrestať? Že chránime životy svojich detí?

Nevieme si inak predstaviť, ako by ti tie retardéry mohli vadiť. Ak tu jazdíš autom, vieš, že ísť rýchlo znamená hazardovať, že nám zabiješ dieťa, či domáce zviera. Ak jazdíš na bycikli, vidíš, že v retardéroch sme ti nechali medzierky, aby ťa nenadhodilo. A ak chodíš peši, tak prekročiť ich skutočne nie je problém. Snažíš sa pôsobiť ako uvedomelý občan. Čo si však ty spravil pre lepší život na Pezinskej? Čo si spravil pre opravu cesty, či pre jej bezpečnosť? Prečo tú svoju energiu, inteligenciu a znalosť zákonov neinvestuješ do niečoho, čo nám život na ulici naozaj zlepší?

Ak tie retardéry budú demontované a nejaké auto zraní naše dieťa, budeš ho mať na svedomí ty. A ty budeš aj objektom nášho hnevu.
01. december 2014

Janko Hraško

Dobrý deň,
1. nie som žiadny záhradkár a ani Váš sused. A nemám problém so žiadnym z Vás.
2. retardéry mi nevadia, vadí mi, že ste pri tom porušili zákon.
3. to vyhrážanie si láskavo nechajte pre svojich blízkych alebo ešte lepšie - upustite od neho.
4. neviem prečo by som mal ja mať na svedomí Vaše deti a Vaše zvieratá. Za deti zodpovedajú rodičia alebo opatrovatelia, za zvieratá ich majitelia. Ak toto nevedia zabezpečiť, nech si ich neobstarávajú (ani rodičia ani majitelia).
5. cesta nie je ihrisko ani priestor na venčenie zvierat.
6. a na záver - nie je mojou povinnosťou robiť niečo pre lepší život na Pezinskej - naopak je mojou občianskou povinnosťou upozorniť na porušenie zákona. Že pre Vás zákon neplatí som nevedel a ospravedlňujem sa za túto moju ignorantrskú nevedomosť o tom že Vy ste nad zákonom (aspoň tým mnou spomínaným).
K téme sa viac nebudem vyjadrovať, pretože mi za to nestoja ľudia, ktorí nevedia uznať svoje pochybenie, naopak všetko sú schopní zvaliť na iného.
Ešte raz: šťastný život na Pezinskej a hlavne bez hnevu a nenávisti - tak sa žije lepšie. A utrite si, prosím Vás, tú penu okolo úst predtým než pôjdtete medzi ľudí.
01. december 2014

Robert

Janko Hraško na mňa pôsobí ako človek bez svedomia. Čo píše je extrémne špinavé. Nereagoval by som na jeho plytký názor, nech si robí čo chce.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania