Hálova-chodník-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený

Po vykopaní prípojok (plyn, voda) pri novostavbe Petržalka City II. sa novopoložená dlažba prepadla na ploche cca 3m2. Diera nebezpečne ohrozuje chodcov, cyklistov, korčuliarov a i.

20. jún 2019

Jana P

len pre info: chodnik lezi na pozemku developera, snad bude mat miestny urad paky prinutit ich aby opravili co pokazili
20. jún 2019

Jerome

Mesto BA uprednostnuje developerov, ktori - staci pozriet len Odkaz - doslova devastuju mesto, nikto po nich neziada napravu zniceneho verejneho priestranstva...
21. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Petržalka City
21. jún 2019

Jerome

a? vyzvali ste ich ,aby napravili?? a nech pokosia aj tu metrovu burinu
22. jún 2019

Jana P

Vazena nepodpisana "samosprava",
Vasu odpoved povazujem za nedostatocnu, formalnu a alibisticku. Prosim o info, ci Vasa odpoved znamena, ze maju pisat na petralka city obyvatelia, alebo ci ich vyzve na napravu miestny urad.
vdaka vopred
03. október 2019

Jana P

Admin. prosim mohli by ste sa opytat samospravy, ci maju pisat na Petrzalka city obyvatelia, alebo to zabezpeci urad? vdaka
04. október 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet bol preposlaný Petržalka City 9. júla.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
02. júl 2021

Martin Uváček

Podnet je aj po 2 rokoch neriešený. Stavebník neuviedol chodník do pôvodného stavu.
03. november 2021

Jana P

Parcela 3603ú9, na ktorej sa predmetny prepadnuty chodnik nachadza, medzicasom (12/2020) zmenila majitela..Medzi pospolitym ludom sa siria reci, ze dovodom zmeny majitela pozemku bolo, ze Petrzalka city sa im nedarilo obabrat miestny urad a postavit tam nieco ine, ako povodne slubili.
Prosim preto admina o opatovne preposlanie podnetu na samospravu, snad budu pri komunikacii s tym novym majitelom uspesnejsi. Inac celkom by ma zaujimalo, ci sa taleto veci nedaju riesit s majitelom pod hrozbou pokuty, napriklad za nejake ohrozovanie bezpecnosti chodcov apod. Podla mna daju, len musi byt vola.
04. február 2022

Matúš

Po dĺžke chodníka, kde až donedávna bolo prehliadané parkovanie v páse zelene sú hlboké prepadnuté a vyjazdené miesta. Koridor je hojne využívaný obyvateľmi Hálovej, keďže ide o spojenie sídliska s autobusovou zastávkou. V zimnom období sa jamy napĺňajú vodou, zamŕzajú alebo sa z nich stávajú "močiare". Neraz som videl veľmi škaredo padnúť človeka, pričom šlo hlavne o menej mobilných občanov. Nemyslím si, žeby bolo nákladné dlažbu podsypať a chodník zarovnať, predtým ako sa stane niečo horšie než modrina.
22. september 2022

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania