Sadmelijská-cyklotrasa-poškodená

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Alena 19. júna 2019

Cyklotrasa JuRaVa je od Race cez stavenisko dialnice velmi nebezpecna. Uz predtym bola cesta rozbita a teraz ju nakladiaky a ostatne mechanizmy rozbijaju este viac, prechadzaju velmi rychlo, viria prach a ohrozuju cyklistov aj male deti.. Pisali ste ze urobia obchadzku mimo stavbu. Polozili par panelov vo vnutri stavby. Mali by ste toto urychlene riesit, pretoze ide leto a prazdniny. Je to trasa az do Ivanky a vyuziva ju vela cyklistov. Nic podobne v okoli nemame. Budeme sledovat kto a ako to bude riesit, samozrejme v prospech cyklistov.

20. jún 2019

Miroslav Daniš

Všeobecne sa pre cyklistov v našom meste toho moc nerobí. A ak sa už niečo podarí (napr. spomínaná JuRaVa), tak si tí "silnejší" (nákladniaky, autá, motorky, štvorkolky) ťažkú hlavu z toho nerobia. Stále vravím, že na tieto prešľapy by mala dozerať obec v súčinnosti s mestskou a štátnou políciou. Predsa nemôžu byť cyklisti stále len diskriminovaní a ohrozovaní...
V tomto kontexte som rád, že sa do nového programového vyhlásenia starostu a poslancov dostal aj bod o rozširovaní cyklotrás v Rači (vozovňa Krasňany, Černockého, Hečkova). Snáď prídu aj časy, že celé mesto a okolie bude zosieťované bezpečnými a zmysluplnými cyklotrasami. Zatiaľ utópia, ale snáď niekoho už osvieti...
24. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Alena,
ďakujeme za Váš podnet. Cyklotrasa JuRaVa vznikla ako spoločný projekt obcí Sv. Jur, Rača a Vajnory. Správcom je združenie miest a obcí s rovnakým menom JuRaVa. (https://www.jurava.sk/inpage/o-nas/ ) ktoré vybudovalo trasu. Váš podnet predáme do kancelárie združenia.



Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory



27. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Združenie JuRaVa
05. júl 2019

Milan Kodnár

Cele stavenisko sa da obist a aj bola tabulami oznacena obchadzkova trasa a aj cesticky boli spevnene a vyrovnane jamy. Avsak sam som pri nedavnom prejazde bol prekvapeny, ze smerovniky na obchadzku, ktore vedie mimo staveniska blizsie k lesu a bolo treba slapat do kopca, uz neexistovali a bola urobena panelova cesticka hned dolu priamo cez stavenisko. Ani som si nie uplne isty, ci je to vobec cyklocesta, alebo ci to vlastne nesluzi iba doprave ku stavenisku, takze treba na to pozriet aj z ineho uhla a zistit, ktora z tych tras je vlastne oficialna cyklotrasa JURAVA ?
05. júl 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, pán Kadnár,
komentár s otázkou preposielam JuRaVe.
S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu
15. december 2021

Martin Uváček

Dodnes sa v tejto veci nič nezmenilo.
15. december 2021

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň p. Uváček,

podnet bol opätovne preposlaný zodpovednému subjektu.

S pozdravom,
Admin OPS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania