Vjazd do Starého Mesta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Bc. Paula Postihačová 15. januára 2014

Dobrý deň, pán primátor Ftáčnik !

V nadväznosti na medializované informácie o výkopových prácach v Starom Meste, v lokalite Šafárikovo námestie-Gondova, by som chcela vedieť, ako sa od budúceho týždňa dostanem do tejto lokality. Som totiž na invalidnom vozíku a študujem na Filozofickej UK, odbor Slovenský jazyk a literatúra. (Budova sa nachádza na Gondovej ulici.) A práve prebieha skúškové obdobie. Som bytostne odkázaná na prepravu autom. A na fakulte nie som jediná telesne postihnutá študentka. Chcela by som vedieť, ako budeme rok a pol chodiť do školy. Píšem aj v mene ostatných študentov s postihnutím. Za odpoveď vopred ďakujem.

S pozdravom

Bc. Paula Postihačová

21. január 2014

Kristián

Myslím, že tu je to zhrnuté, ako to bude vyzerať počas rekonštrukcie z hľadiska automobilovej dopravy, cyklistickej dopravy aj pre chodcov. Prípadne tam je link na celý projekt.
http://www.cyklokoalicia.sk/stanovisko-k-uzatvoreniu-sturovej/
21. január 2014

Kristián

A teda pokiaľ čítam správne, tak Rázusovo náb. a Dostojevského rad by nemali byť uzatvorené, takže na Gondovu sa asi bude možné dostať autom.
24. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

naši pracovníci s Vami ešte v januári komunikovali osobne / telefonicky a bolo Vám vysvetlené, že uzávierka Štúrovej ulice nijako neovplyvní dopravu na Gondovu do FF UK. Čo ste určite už aj sami zistili.

V ďalších etapách rekonštrukcie a z toho vyplynuvších uzávierok Vajanského nábrežia bude aj v budúcnosti zohľadnená možnosť prístupu vozíčkarov na Gondovu.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania