Štefánikova-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Jerome 25. júna 2019

Dobrý deň, tento rok je v Prezidentskej záhrade o niekoľko odpadkových košov menej, odhadujeme cca 5 ks /porovnávajúc rok 2018/. Je sezóna, pekné počasie, veľa návštevníkov... a/ treba doplniť koše b/ v eltnej sezóne pravidelne vyprázdňovať, aby nedochádzalo k takýmto javom!

Ďalej:

sžaznosť:

včera premávali s bicyklami, ohrozovali podvečer malé deti--kde je strážna služba? a čo viac, hneď oproti "detskému ihrisku" - v uličke na lavičke sa veselo pilo víno z plastových fliaš! Kúsok od miestnosti strážnej služby!
Mesto platí koho a začo??

24. jún 2019

Jerome

Admin, preco treba tak dlho cakat na zverejnenie podnetu? Tie kose v Prez. zahrade skutocne chybaju...
26. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
váš podnet preposielame na oddelenie životného prostredia. O výsledku vás budeme informovať.

Oddelenie komunikácie MÚ Bratislava - Staré Mesto
27. jún 2019

Jerome

prezidentská záhrada!
pri vstupe zo Štefánikovej:
vyschnutý krušpán, čiže buxus, vysoká burina...bodliaky, aj nebezpečné na dotyk pre malé detičky...Kto ma na starosti zeleň v Grassalkovichovej záhrade v tomto roku, je to KATASTROFA, prosíme odpoveď zo Starého Mesta a meno dodávateľa!
28. jún 2019

Jerome

je smutné a hanba , že od jari sa poukazuje na zanedbaný stav Grassalkovichovej záhrady a porušovanie VZN a poriadku v záhrade...nerozumieme, prečo Staré Mesto, ktoré ma v údržbe túto záhradu, pamiatku...nekoná...
08. apríl 2024

Martin Uváček

Nakoľko Staré Mestu tu poriadne nekomunikuje, tak sem pridám toto.
Záhrada nakoniec v roku 2023 prešla kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bolo aj komplet urobené nové osvetlenie, osadený nový mobiliár, nové chodníky a výsadba. https://www.yimba.sk/obnova-verejnych-priestranstiev/poklad-bratislavy-v-novom-sate-grassalkovichova-zahrada-je-obnovena-a-otvorena-pre-verejnost
Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania