Bratislavský hrad-Mestský mobiliár-iné

Zodpovednosť za riešenie: Národná Rada SR

Neriešený
meno
Ján 24. júna 2019

Na hrade vo východnej časti chýba solárna lavička na nabíjanie mobilov. Nakoľko sa tu pohybuje množstvo ľudí, bolo by tu dobré takúto lavičku umiestniť.

22. jún 2019

Ján

Takáto lavička by pomohla.
29. jún 2019

Pozorovatel

@Jan

Myslim si, ze mesto musi riesit daleko dolezitejsie problemy a nie vyhadzovat peniaze za prepacte mi za vyraz "za taketo sprostosti" bez, ktorych sa skutocne zaobideme.
30. jún 2019

Ján

Netreba vyhadzovať peniaze len treba premiestniť z miesta kde je málo využité na toto miesto. Pre niekoho hlúposť pre niekoho nie . Napríklad pre turistov to nie je hlúposť. Aj ja keď som v zahraničí tak privítam miesto kde sa dá nabiť mobil. Hlavne keď sa mi vybije vo chvíli keď to najmenej čakám.
07. apríl 2021

Martin Uváček

Tieto lavičky po meste boli postupne sa pokazili alebo sa stali terčom vandalizmu. Momentálne areál hradu prechádza rekonštrukciou a takáto lavička tam rozhodne nechýba. Navrhujem podnet uzavrieť. A keď sa bojíte, že sa Vám cestou na hrad vybije mobil, tak odporúčam miesto nabíjacej lavičky nosiť so sebou power banku.
https://www.yimba.sk/bratislavsky-hrad/rekonstrukcia-arealu-bratislavskeho-hradu-napreduje-coskoro-sa-spristupni-dalsia-cast-arealu
30. júl 2021

Ján

Mohli by sa vyložiť už lehátka na trávnik a spustiť vodovody pre verejnosť. Pandemická situácia to už dovoľuje.


Prosím preposlať NRSR.
01. august 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, Ján,

Vaša aktualizácia nesúvisí s týmto podnetom. Prosím vytvorte samostatné podnety, alebo aktualizujte príslušné podnety ak ich na stránke evidujeme.

Ďakujem za pochopenie.

Barbora Kmeťová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania