Aktualizovať podnet
Vývojová-strelnica-Život pod psa-časť druhá

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Vývojová-strelnica-Život pod psa-časť druhá

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rusovce

Uzavretý
meno
Anonymný užívateľ 18. januára 2014

23.7.2012 som dal do Odkazu pre starostu tento podnet
http://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/1704/zivot-pod-psa,
utieklo veľa vody z vodovodu a stav napriek sľubu policajného prezidenta, ako i MV vnútra , stav sa nezmenil. Podali sme petíciu, náš problém bol pretriasaný snáď vo všetkých médiach ,až sme sa dopracovali k výsledku.

http://bratislava.sme.sk/c/6577758/strelnicu-zavru-do-roka.html
http://www.bratislavskenoviny.sk/najnovsie-spravy-z-bratislavy/verejny-poriadok/ministerstvo-vnutra-planuje-strelnicu-zrusit-do-roka.html?page_id=301276

Plus7dní č.39,zo dňa 20.9.2012, str.92-94 článok "Hrach na stenu",

a nakoniec i rokovanie policajného prezidenta s MČ Rusovce, s týmto výsledkom


"Budúcnosť výcvikového strediska v Rusovciach "

Dňa 17.12.2012 sa uskutočnilo krátke pracovné rokovanie medzi predstaviteľmi Policajného zboru SR a MČ Bratislava – Rusovce o problémoch výcvikového strediska, nachádzajúceho sa v katastri Rusoviec.
Prezident PZ SR Tibor Gašpar oznámil starostovi MČ Dušanovi Antošovi, že MV SR sa rozhodlo výcvikové stredisko postupne uzavrieť. S najväčšou pravdepodobnosťou sa tak udeje v priebehu roku 2013. Rezort má záujem záležitosť komplexne doriešiť čo najskôr, avšak presný dátum uzavretia výcvikového priestoru v Rusovciach v tejto chvíli stanoviť nemožno.
Výcvik jednotiek MV SR bude presunutý na inú lokalitu v blízkosti Bratislavy; možno pôjde aj o spoločné výcvikové stredisko vybratých zložiek MV SR a MO SR.
Navrhované riešenie je prerokované s ministrom vnútra SR a možno ho považovať za záväzné.
Prezident PZ SR Tibor Gašpar na predchádzajúcich rokovaniach prisľúbil, že do konca roku oznámi zámery MV SR na riešenie otázok, spojených s výcvikovým strediskom v Rusovciach. Pracovné rokovanie sa uskutočnilo v sídle Prezídia PZ SR.

Napriek všetkému ako vidieť zo stránky Rusoviec
http://www.bratislava-rusovce.sk/sk/uradna-tabula/strelnica/

"Strelnica"
Oznámenie útvaru osobitného určenia Prezídia Policajného zboru o vykonávaní streleckej prípravy vo výcvikovom priestore v Rusovciach na Vývojovej ulici:

Výcvik sa koná každý pracovný deň v čase
od 8.15 h. do 12.00 h.

ako aj priloženého videa spraveného 15.1.2014, strieľa sa ďalej. A ja sa pýtam -prečo?

18. január 2014

miro

aj neďaleko od tejto strelnice bola ešte jedna strelnica, trénoval na nej občas aj legendárny Jozef Gönci, ale kriminálne developerské živly zaplatili vyrobenie falošnej petície s falošnými podpismi a cez platených brigádnikov vytvorili umelú mediálnu kampaň smerujúcu k jej zatvoreniu ... a potom na úrodnej okolitej ornej pôde začali kriminálne developerské živly prať špinavé peniaze a ničiť ju stavbou domov ... tak kriminálne developerské živly dosiahli, že zrušili priestor pre rozvoj športu (aj streľba je šport !!!) a zároveň zničili najúrodnejšiu ornú pôdu ....
23. január 2014

Anonymný užívateľ

ak to tu uz raz bolo, tak toto je duplikat nie?
04. február 2024

Odkazprestarostu.sk

Vážení užívatelia, pri tomto podnete bola odhalená duplicita a daný problém bol riešený aj pod starším už uzavretým podnetom:

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/1704/vyvojova-strelnica-zivot-pod-psa

a ďalej je riešený aj pod novším podnetom:

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/78220/vyvojova-verejny-poriadok-nelegalna-strelnica

Na základe toho bol status tohto podnetu zmenený na uzavretý a touto cestou Vás prosíme o smerovanie ďalšej komunikácie ohľadom daného problému na vyššie uvedený podnet ID 78220.

Ďakujeme za pochopenie.

/Admin Pavol

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.