Račianska-MHD-zlé nastavenie cestovného poriadku

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený

Dobrý deň, dnes električka 3 miesto kazdych 5 minut isla 10. Ked prisla, nedalo sa do nej ani nastupit. Vcera to iste. Co sa prosom Vas deje? mam radsej cestovat autom. Neustale meskanie a preplne spoje, je to pre starsich ludi neunosne.

02. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,
v podnete nie je uvedený presný čas, z uvedeného dňa evidujeme len meškanie linky č. 3 a to od 08:08 do 08:40, kedy bola prerušená premávka električiek linky č. 3 na Čachtickej ulici v smere jazdy do centrálne mestskej oblasti z dôvodu dopravnej nehody električky. Z vedeného dôvodu nastalo meškanie vozidiel MHD.

Dopravný podnik Bratislava, akciová spoločnosť
03. júl 2019

andrej almasi

Dobry den, bolo to v case cca 9-9:30, den predtym rovnak. Uz je to lepsie, aj ked nie idealne nakolko miesto 3 liniek mame z Race momentalne iba jednu. Smerom do Digitalparku je to teda komplikovanejsie. Viete prosim Vas dokedy bude tento stav trvat?
27. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, linkové vedenie prispôsobujeme potrebám prepravnej kapacity. Po začiatku školského roka sme napríklad predĺžili linku 7 v rannej špičke až do Rače, takže interval je v exponovaných časoch iba 2 minúty - jazdia doslova častejšie než metro. Ďakujeme za pochopenie.

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti
27. september 2019

andrej almasi

ano, zlepsilo sa to. dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.