Vajnorské jazero-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Vajnorák z BA 28. júna 2019

Dobrý deň,
to myslíte vážne, že ste povolili podnikateľovi, aby prevádzkovú dobu mal do 24:00 hod - cez víkend a do 23:00 - cez týždeň? Mohli by ste myslieť aj na ľudí, ktorí tu žijú. Nestačí, že tu máme hluk z diaľnice, letiska, železnice ešte treba aj prevádzkovateľ bufetu. Viete, kde presne bude umiestnený bufet, pretože parcela 2901/1 je široký pojem. Videli ste zmluvu medzi spoločnosťou OLO a nájomcom?Bude vo Vašej pracovnej dobe možné kontrolovať bufet každý deň, aby sa splnili podmienky zmluvy? Žiadam Vás o zmenu otváracích hodín, aby sme sa my obyvatelia Vajnorského jazere mohli aspoň cez víkend vyspať.
S pozdravom
VajnorákzBA

01. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.

Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory
01. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Vajnorák z BA,
ďakujeme za podnet ktorý ste nám poslali. K podnetu uvádzame, že dotyčná zmluva bola uzavretá na dobu určitú od 1.7.2016 do 31.8.2016. Dnes je teda už viac ako dva roky po skončení platnosti. Od tej doby úrad neprenajíma priestory na prevádzku bufetu na pozemku spravovanom úradom.


Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory





04. júl 2019

Lucia Kadlecová

Dobry vecer,
Rada by som panovi Vajnorakovi BA len napisala, ze momentale trvalo zije v zahradkarskej oblasti, nie v obytnej stvrti kde plati nocny klud o 22.00. A je velmi pravdepodobne, ze v case ked sa rozhodol na jazerach zit pocas celeho roka dialnica uz stala a aj seleznica uz bola.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania