Antolská - chýbajúce odpadkové koše

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Na Veľkom Draždiaku zo strany hotela na veľmi dlhom úseku úplne chýbajú odpadkové koše. Klasické i na psie exkrementy. Prosíme o doplnenie, aby nám bolo umožnené udržiavať poriadok. Ďakujeme.

12. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
O dočasné osadenie odpadových košov počas letnej sezóny sme požiadali Miestny podnik verejnoprospešných služieb Petržalka, ktorý zabezpečí ich inštaláciu a obsluhu. Po ukončení letnej sezóny budú koše odstránené.
Kto? MP VPS Ba-Petržalka
01. júl 2020

ABC

Celé minule leto bez zmeny a keďže už začala ďalšia kúpacia sezóna, bude to tento rok rovnako.
23. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, počas letnej sezóny 2020 boli v okolí jazera Veľký Draždiak inštalované prenosné odpadové koše, tie sa však osádzajú najmä v plážovej časti jazera kde je návštevnosť občanov vyššia. Počas letnej sezóny je okolie jazera pravidelne monitorované a v prípade potreby je odpad odstránený pracovníkmi Referátu správy verejných priestranstiev.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
23. september 2020

ABC

Po strane Hotela Bonbon neboli ani tento rok žiadne. Najbližšie boli až za bufetom Barracuda a z druhej strany za Meddissimom za kurtami. Po trase od Meddisima zozadu doprava poza hotel okolo jazera cez lesiky až po bufet Barracuda nie je možné nikam odhodiť odpadky. A tam je počas sezóny vždy plno ľudí. A to je dosť dlhý úsek, pre psíčkara, aby tam chodil s extrementovou kabelôčkou. Ak si máme plniť svoje povinnosti, vytvorte nám na to prosím podmienky. Ďakujem.
20. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Zasielame vyjadrenie pracovníčky referátu čistoty a poriadku:

Dobrý deň,

mestská časť Bratislava-Petržalka zabezpečila v priebehu 1 polroku 2022 osadenie a doplnenie nových košov v okolí jazera Veľký Draždiak. Kôš pribudol aj zo strany južnej pláže – pri Medissime. Osadenie nových košov nie je z technického hľadiska možné v miestach, kde sa terén zvažuje. Je dôležité uviesť, že nie všetky pozemky v okolí vodnej plochy sú v správe mestskej časti a za ich čistotu a poriadok je zodpovedný ich vlastník. Prikladáme zopár záberov nových košov.

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
20. jún 2022

ABC

Všimli sme si a veľmi sme to ocenili. 😊 Ďakujeme. 🙏

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania