Telefónne búdky (citylight)

Zodpovednosť za riešenie: Slovak Telekom

Vyriešený
meno
Michal Farkaš 26. januára 2014

Do kedy nas bude Slovak Telekom vodit za nos (klamat) a dokedy im budu uradnici pomahat.
Presiel rok a nieco (18.september 2012 reakcia ST) a nic sa ohladne reklamnych telefonnych budok nestalo, okrem neustale sa meniacej otravnej reklamy a spiny v budkach. Ziadne postupne odstranovanie v Bratislave nieje . Nalapka uz coskoro internet nahradila nalepka ina ale uz bez slubu coskoro.Dufam ze tato vymena nalepkiek naznamena automaticke zlegalizovanie alebo predlzenie doby na odstranenie tychto reklamnych putacov,kedze sa o tel.budky uz roky nejedna.
Kto je zodpovedny za stavajuci stav ? Rad by som poznal meno tej osoby, nech viem na koho sa stazovat.Niekto to pretedsa musel dostat na zodpovednost.Ide o ciernu stavbu alebo nie?!?!
Ak ano! staci Karbobruska a mala dodavka a problem je vyrieseny.

26. január 2014

Martin

Pan Farkas, ste si isty, ze to je na Racianskom myte?
27. január 2014

Ignác

Martin, to je hádam úplne jedno kde je to fotené... všetci vieme, že tieto čierne stavby sú všade po Bratislave, je ich naozaj veľa a niekto sa nelegálne obohacuje na úkor všetkých Bratislavčanov už roky a magistrát spinká (správni ľudia dostávajú svoje percentá?).
04. február 2014

Michal Farkaš

Presne tak ako povedal Pan Ignac.
Fotka je z Race, ale problem ma cela Bratislava. Bratislava sa utapa v Reklamnom smogu vyzera ako ked sledujete film ma sukromnej TV stanici.
Film 1 hodina reklama 1 hodina .Zazitok nula. Neviem ako VY ale ja mam tej reklamy v uliciak plne zuby.Ak soferujete tak viete ako je to otravne a clovek lahko prehliadne znacku ale to uz policajta nebude zaujimat.
Mozno by stacilo vysadit stromy pred kazdu reklamu a uz tak rusit nebudu.Ale to je takmer nemozne (vlastna skusenost ak chcete na sidlisku vysadit stromceky)
06. február 2014

Kamil

Som zvedavy ako ide Nove mesto a Bratislava ako celok bojovat proti tymto citylightom a tisicom bilboardov a reklam na kazdom kroku!!
12. apríl 2020

Martin Uváček

Tieto telefónne búdky v Rači aj tie na Racianskom mýte už boli nedávno odstránené. Dole pôjdu aj ďalšie. Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania