Neudržiavaný nový chodník na Panónskej ceste

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený

Na Panónskej ceste, neďaleko pumpy LukOil sa nachádza tento, relatívne nový, avšak úplne zanedbaný chodník. Problémom je niekedy vôbec prejsť, najmä v letnom období, nehovoriac o kočíkoch, či dôchodcoch. Žiadame preto petržalskú samosprávu o pomoc pri vyriešení tohto podnetu. Ďakujeme!

22. január 2014

Peter

presne toto som chcel minuly tyzden pridať, vyzera to tam hroze ako vo filme Life After People.

predpokladana odpoved z MC petrzalka ze to nie nie je ich pozemok ze treba kontaktovat Hlavne mesto, a hlavne mesto po roku odpise ze to musi majtel susedneho pozemku odstranit....
23. január 2014

Marian

Marian z Petržalky. Asi bude potrebné naozaj riešiť zriadenie ďalších 100 VUC - Žúp lebo mesto na to nestačí, pozemky sú aj po toľkom čase ako existuje samospráva MČ nedoriešené a stále sa hľadajú vlastníci ako dobrá výhovorka na riešenie. Mestská časť ma na oddelení ŽP asi málo ľudí a trebalo by to riešiť prijatím ďalších pracovníkov, alebo riešenie podľa vzoru "Simona" aby boli bližšie k ľuďom. Už máme dosť takýchto výhovoriek. Spočítame to vo voľbách.
29. január 2014

Marian

Marian, Musím povedať že kritika zabrala. Chodník je po dlhom čase vyčistený. Ďakujem tejto "stránke - odkazu" za pomoc.
30. január 2014

Peter

dakujem, isiel som okolo a je to upravene. takchto chodnikov je viac, pofotim a pridam.
05. február 2014

Mestská časť Petržalka

Vlastníka zaburineného pozemku sme vyzvali, aby odstránil zo svojho pozemku porasty prerastajúce cez chodník tak, aby bola zabezpečená schodnosť predmetnej komunikácie. Vlastník pozemok upravil.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania